nekem tegnapelőtt színsorom volt úgy hogy én nyerek, igaz tegnap 88-al egy 8TT floppon az enemynél TT volt de sebaj:)
szerintem a valódi kérdés az hogy kinek lesz nagyobb színsora, Zsjozsef kolléga kiesik hisz neki nincsenek notóriusan pókerei nála egy sima nutfull lesz, szerintem Vinczesznek vagy pókere lesz floppon vagy színsora, amivel allin kerülnek és bár Vinczesznek tényleg nagyon sok pókere és az utóbbi időben színsora van, de Steve runner runner technikáját nem tudja überelni Steve a féloutokról is feláll, ezért nála egy backdoor színsor vagy ha royal kell akkor royal lesz
ennél logikusabb megfejtés nincsen úgyhogy várom a nyereményem a cg-n
Akadémiás találkozóra egy nehéz feladvány:
Hárman ülnek az asztalnál, zsjozsef, steve10, és vincesz. Melyiküknek először pókere?
a) zsjozsef
b) steve10
c) vincesz
Pótkérdés: A póker elég lesz a parti megnyeréséhez?
A helyes válaszolók értékes nyereményekhez juthatnak...
(pl.: egy nehéz hand megbeszélése velem)
Steve lassan Chuck Norrisi magasságokba nő:)
stevet lemákolni kb annyi esély van, mint bölcsésznek a command promptnál.
...annyi esély van, mint bölcsésznek a command promptnál.
Steve lassan Chuck Norrisi magasságokba nő:)
ami igaz az igaz:)
Srácok! Azt kérdezném tőletek, hogy kb meddig szokott tartani a buli a Zappában, mert meghoztátok a kedvem nekem is, hogy kipróbáljam magam elősszőr élőbe én is, de vidékről jönnék így legkésőbb 10-kor el kéne induljak hogy elérjem az uccsó vonatomat. Megéri elmenni 2-3 órára.
Üdv Zsola
Srácok! Azt kérdezném tőletek, hogy kb meddig szokott tartani a buli a Zappában, mert meghoztátok a kedvem nekem is, hogy kipróbáljam magam elősszőr élőbe én is, de vidékről jönnék így legkésőbb 10-kor el kéne induljak hogy elérjem az uccsó vonatomat. Megéri elmenni 2-3 órára.
Üdv Zsola
Üdv Zsola