Póker Fórum Archívum > Élő póker > Pókerakadémiás cashgame Pesten

Blatand
Válasz vinczesz kommentjére
2009. márc. 12. 11:01

nekem tegnapelőtt színsorom volt úgy hogy én nyerek, igaz tegnap 88-al egy 8TT floppon az enemynél TT volt de sebaj:)

szerintem a valódi kérdés az hogy kinek lesz nagyobb színsora, Zsjozsef kolléga kiesik hisz neki nincsenek notóriusan pókerei nála egy sima nutfull lesz, szerintem Vinczesznek vagy pókere lesz floppon vagy színsora, amivel allin kerülnek és bár Vinczesznek tényleg nagyon sok pókere és az utóbbi időben színsora van, de Steve runner runner technikáját nem tudja überelni Steve a féloutokról is feláll, ezért nála egy backdoor színsor vagy ha royal kell akkor royal lesz

ennél logikusabb megfejtés nincsen úgyhogy várom a nyereményem a cg-n

Polacheck
Válasz chubbyhun kommentjére
2009. márc. 12. 11:04

Akadémiás találkozóra egy nehéz feladvány:

Hárman ülnek az asztalnál, zsjozsef, steve10, és vincesz. Melyiküknek először pókere?

a) zsjozsef
b) steve10
c) vincesz

Pótkérdés: A póker elég lesz a parti megnyeréséhez?

A helyes válaszolók értékes nyereményekhez juthatnak...
(pl.: egy nehéz hand megbeszélése velem)

stevet lemákolni kb annyi esély van, mint bölcsésznek a command promptnál.

Blatand
Válasz Polacheck kommentjére
2009. márc. 12. 11:06

Steve lassan Chuck Norrisi magasságokba nő:)

Agitator
2009. márc. 12. 11:08

stevet lemákolni kb annyi esély van, mint bölcsésznek a command promptnál.

Ez mehet az aranyköpésekbe :D :D :D :D

vinczesz
2009. márc. 12. 11:15

...annyi esély van, mint bölcsésznek a command promptnál.

Kire célzol???? :D

steve10
Válasz Blatand kommentjére
2009. márc. 12. 11:47

Steve lassan Chuck Norrisi magasságokba nő:)

Ez már tényleg kemény! :-))))

Majdnem lefordultam a székről, és mindenki hülyének néz bent, hogy röhögök, mint az állat. :-))))

Blatand
Válasz steve10 kommentjére
2009. márc. 12. 11:47

ami igaz az igaz:)

zsola1899
Válasz Blatand kommentjére
2009. márc. 12. 12:38

Srácok! Azt kérdezném tőletek, hogy kb meddig szokott tartani a buli a Zappában, mert meghoztátok a kedvem nekem is, hogy kipróbáljam magam elősszőr élőbe én is, de vidékről jönnék így legkésőbb 10-kor el kéne induljak hogy elérjem az uccsó vonatomat. Megéri elmenni 2-3 órára.

Üdv Zsola

V.Peti
Válasz zsola1899 kommentjére
2009. márc. 12. 12:39

Srácok! Azt kérdezném tőletek, hogy kb meddig szokott tartani a buli a Zappában, mert meghoztátok a kedvem nekem is, hogy kipróbáljam magam elősszőr élőbe én is, de vidékről jönnék így legkésőbb 10-kor el kéne induljak hogy elérjem az uccsó vonatomat. Megéri elmenni 2-3 órára.

Üdv Zsola

ált. hajnali 2-3ig. esetek többségében benne vagyok a hajnali bagázsban, de most 11 tájban mennem kell.

Polacheck
Válasz zsola1899 kommentjére
2009. márc. 12. 12:39

Üdv Zsola

11 után általában már csak 1-2 asztal marad.

Élő ügyfélszolgálat