Honnan mennél ?
Sajószentpéter, de nekem elég ha ott találkozunk, és így nem kell egyedül lézengenem ott :D
tga81: ok köszi, akkor jó lesz az. 30 ezres zseton az pont ideális, élő póker nem lehet annyira deep, hogy az elején ne legyen jó bármilyen lap bárkinek, bárhonnan. Úgyis a közepén kezdődik számomra a játék, mert akkor befeszül a sok laza-aggro. Persze addig túl is kell élni valahogy :)
Mindenki figyelmébe aki velemtartana ma. MSN : pongi_fly@hotmail.com
Mindenki figyelmébe aki velemtartana ma. MSN : pongi_fly@hotmail.com
E-mail is ugyanez ha ittgon vagyok elérsz MSN-en.
Aki ment volna, az most egy-két napig ne is álmodozzon róla. Jó kis razzia-kampányt tartottak mindenhol.
Egy Royalos osztóval indultunk útra, azzal fogadott minket, hogy zárva van a munkahelye. Az első wtf érzés után megdöbbenve tapasztaltuk, hogy a doyle is zárva van. Körbetelefonáltunk pár helyet, kiderült, hogy az alpha üzemel, úgyhogy elindultunk oda. Be is ültünk játszani, a kezdeti 30 ezres zsetont feltornáztam a harmadik vakszintre 50 ezerre, mikor körbeszóltak, hogy húzzunk a fenébe, mert a rendőrök már a kordában vannak és utána mennek oda. Visszakaptuk a beülőnket és hazajöttünk. Érdekes volt...
A Doyle zárva, nem akarnak ott válaszolni semmit, a Royale-ból pedig kipakolták az összes asztalt és berendezést, állítólag nem is nyit ki pár napig és utána is valami eldugottabb helyen. Asszem visszatérek az on-line pokerhez :)
Jaj, bocsánat, az előző hozzászólás én voltam, csak később vettem észre, hogy a barátnőm fiókja maradt bekapcsolva.
Hát ez nagyon durva :O
Pedig holnap akartam menni Royaleba.
Igazak a hírek...:S
....