Póker Fórum Archívum > Élő póker > PokerFest Romania Live Tournament Series

Admin
Válasz Greyboy kommentjére
2013. febr. 27. 16:07

Online sat nincs, ugye?

Van a Party Pokeren, de csak a 300€-os side eventre van már.

$3-os 1r1a verseny ahol 1 seat added, azaz a pénz díjon felül az első kapja a buyint, és némi utazás pénzt. Általában 30-35-en vesznek részt esténként ezen a versenyen.

Nagyon +EV

Most kérvényeztük, hogy a Pókerakadémiások is részt vehessenek rajta. (Csak néhány partnerüknek vannak ezek a versenyek fenntartva.)

Szólunk itt a topikban ha sikerült elintézni.

pepestaar
Válasz liszkoJ kommentjére
2013. febr. 27. 16:07

de van a pokerstars/regional fül alatt azt hiszem. Jó kis verseny lesz, már várom (gyenge a mezőny állítólag...)

nem találtam sajnos sehol.

Admin
2013. febr. 27. 16:09

de van a pokerstars/regional fül alatt azt hiszem. Jó kis verseny lesz, már várom (gyenge a mezőny állítólag...)

Tudomásunk szerint a PokerStarson csak a román játékosok vehetnek részt az ottani szatelliteken.

Ezt azért csinálták, hogy védjék a saját Eureka Poker Tour-jukat abban a régióban.

pepestaar
Válasz Admin kommentjére
2013. febr. 27. 16:09

Köszönjük az információ bombát ! :)

Greyboy
2013. febr. 27. 16:58

Én nem találom.

Ja, ok közben látom, hogy írt az admin, hogy már nincs online szat.

Greyboy
Válasz Pokerfest kommentjére
2013. febr. 27. 17:09

Amúgy az már nem tetszik, hogy a Main Event second chance formátumban zajlik, és nem írnak róla semmit a honlapon, hogy mekkora a rebuy és mekkora az add-on mérete, és mennyi ideig van lehetőség rebuyra, és mikor van az add-on szünet. Pedig ezek nem elhanyagolható információk.

liszkoJ
2013. febr. 27. 17:31

köszi az infókat.

Admin
2013. febr. 27. 17:33

Én nem találom.

Ja, ok közben látom, hogy írt az admin, hogy már nincs online szat.

Fentebb írtuk, hogy a Partyn még van, azt a posztot érdemes elolvasni, ha sikerül elintéznünk, hogy az akadémiások is részt vehessenek rajta, akkor az igencsak +EV, mivel mindegyik $3 1r1a -os versenyen 1 seat added a €300-os side eventre.

Amúgy az már nem tetszik, hogy a Main Event second chance formátumban zajlik, és nem írnak róla semmit a honlapon, hogy mekkora a rebuy és mekkora az add-on mérete, és mennyi ideig van lehetőség rebuyra, és mikor van az add-on szünet. Pedig ezek nem elhanyagolható információk.

A second chance az nem rebuy verseny. Ez mindössze annyit jelent, hogyha kiesel 1x újra bevásárolhatod magad. Ezt a legtöbb esetben az első nap folyamán bármeddig megteheted.

Greyboy
Válasz Admin kommentjére
2013. febr. 27. 17:36

Fentebb írtuk, hogy a Partyn még van, azt a posztot érdemes elolvasni, ha sikerül elintéznün, hogy az akadémiások is részt vehessenek rajta, akkor az igencsak +EV, mivel mindegyik $3 1r1a -os versenyen 1 seat added a €300-os side eventre.

A second chance az nem rebuy verseny. Ez mindössze annyit jelent, hogyha kiesel 1x újra bevásárolhatod magad. Ezt a legtöbb esetben az első nap folyamán bármeddig megteheted.

Húha, lehet én vagyok elmaradva, de az elmúlt 6 évben, amikor second chance versenyen indultam, akkor úgy volt, hogy vagy rebuy-olsz vagy add-on-olsz. Általában az add-on másfélszer nagyobb mint a rebuy. Ahol újra be lehet vásolni magam, azt felénk re-entry tornának hívják. Ez mikor változott meg?

Admin
2013. febr. 27. 17:59

Húha, lehet én vagyok elmaradva, de az elmúlt 6 évben, amikor second chance versenyen indultam, akkor úgy volt, hogy vagy rebuy-olsz vagy add-on-olsz. Általában az add-on másfélszer nagyobb mint a rebuy. Ahol újra be lehet vásolni magam, azt felénk re-entry tornának hívják. Ez mikor változott meg?

Megkérdezzük őket, hogy pontosan ők hogyan értelmezik a 2nd chance versenyt és megírjuk ebbe a topikba, ahogy választ kapunk.

Élő ügyfélszolgálat