PokerStars Prague Open
PokerStars Prague Open
Valaki tervezi az indulást ezen a versenyen?
Prága elég jó hely, szerintem érdemes lenne kimenni.
Jaja, pont a napokban néztük ki ezt a versenyt, a héten szervezzük az utazást, szállást stb, ha gondolod egyeztethetünk vmit, hogy tudjuk segíteni egymást(1. nagyobb élőversenyem lenne)
dempat15
Küldtem e-mailt.
Nagyon jó versenynek néz ki és ha ki is esik az ember Prágában könnyen el lehet tölteni az időt:)
Kijutottam a főversenyre és a mellékversenyre is. Ha valaki jönne, akkor nyitott vagyok a dologra, mert költséghatékonyabb többen kimenni. Meg egyedül amúgy sem olyan jó dolog. Ha érdekel a dolog, akkor írj.
Jagerman
E-mail ment:)
A PSOP-nak köszönhetően lesz innen az Akadémiáról is 3 induló :-) Csak nekik majd utsó pillanatban kell intézkedni.
1-2 satot még valszeg megpróbálok majd + ugye a psop-t is beshippelhetem :)
(minden este van 20:30kor egy 22r sat)
Alakul a csapat:)
Ha jöttök, dobjatok egy pm-et, összehozhatnánk egy nagy pókerakadémiás sörözést:)
Ma érdekes infót kaptam a szervező kaszinó production managerétől.
Arra a kérdésemre, hogy max. hány fő nevezhet ezt válaszolta:
Side Event: 180 players
Main Event: 200 players
Na mármost a side eventre ma délutánig 169-en kvalifikáltak, akkor hogyan lesz direct buyin a helyszínen???
A válasz természetesen a SEHOGY lett, miután először a PokerStars support utána pedig a kaszinó biztosított róla, hogy a helyszínen is lehet nevezni a side eventre (ugyanez szerepelt mindkettő honlapján is!), ma délelőtt közölte a kaszinó, hogy kizárólag online lehet kvalifikálni.
Ezt persze jó lett volna, ha időben közlik...