Royale Poker-Club Csapatbajnokság 2007. december 14.
Sziasztok
Most olvastam a Royale oldalán hogy csapatverseny sorozatott indítanak karkötőért:-). A nevezés 5000+1 freezout. Az eddig összehozott Akadémiás csapatok indulnak? Én benne vagyok.
erre már én is elmennék. Ha az 1. számú csapatba nem férek be, (bojanika, w2p, spirited, ropi) akkor csinálhatnánk egy másodikat is-second chance néven ;)
erre már én is elmennék. Ha az 1. számú csapatba nem férek be, (bojanika, w2p, spirited, ropi) akkor csinálhatnánk egy másodikat is-second chance néven ;)
Engem is érdekel a dolog. A cél csakis a győzelem és az 1-es számú akadémiás csapat legyőzése lehet. :)
en is szivesen mennek, de a dec. 14 gyerekkori barataimmal evek ota az un. harmasunnep (harom baratom szulinapja egyszerre) es nem valoszinu, hogy 14.-15.-en en hasznalhato allapotban vagyok
viszont ha ezutan valamilyen versenyre indul meg uj csapat, en es tibzen baratom szivesen jatszanank
sok sikert minden PA-s csapatnak
Na nem nevezünk?De én még mindig nem értem hogy mi ez a több időpont.
Én nem tudom még. Lehet, hogy azon a hétvégén síelni megyek.
Én ezt most kihagyom. Próbálok kicsit az online játékra koncentrálni.
Csak egy Akadémiás csapat indul. Sajnos az első csapat nem tud most elindulni, mi pedig megteszünk mindent hogy ne teljesítsünk rosszabban mint ők:D.
Indítunk egy félig Akadémiás csapatot, viszont a pólómat otthon hagytam! :cool: