sajnos én nem tudtam elmenni, mert betegen szenvedek otthon. Demiro helyettesít... Előbb beszéltem mérnökkel azt mondta, hogy eddig csak Demiro esett ki, ő is a 4. helyen. A többiek(kanrich, skiboy, mernök, fry) mind átlag felett jól állnak a versenyen... Ha lesz valami újabb fejlemény megírom....
A dömper csapatból, ha jól tudjuk már ketten is kiestek. Ők az összetettben az elsők, egész sok 9 pontal előztek meg minket idáig...
Kiváncsi vagyok! Nagyon sajnálom, hogy nem lehetek ott!
Úgy néz ki egész jól állunk.... Főleg, hogy a dömper csapatból már szinte mindenki kiesett.... Remélem nem sokára a győzelemről számolhatok be :-)
Még mindig 4-en versenyben vannak. és vagy 3-an vagy 4-en ülnek még az asztaloknál...
Most tudtuk meg, hogy nincs is olyan, hogy összetett győztes :-(
Az lesz a csapatverseny győztese, akinek a játékosa a hétfői egyéni döntőben nyer, és megnyeri a karkötőt.
Ez elég nevetséges, hisz mégiscsak csapatversenynek, volt meghirdetve...
Ez tényleg eléggé nevetséges :O
Fry megnyerte az asztalát. Kanrich és Skiboy még heads upolnak. Hihetetlen, hogy ahhoz hogy megnyerjük ezt a fordulót még valamelyiküknek nyernie kell....
Tehát ket 4.hely két 2.hely és egy 1.hely nem lenne elég a győzelemhez.
Skiboy épp ss ként tolt allint JT-re amit AQ fogadott Flop JJJ :-) mi más? :-)
Hajrá fiúk!!!
Most tudtuk meg, hogy nincs is olyan, hogy összetett győztes :-(
Az lesz a csapatverseny győztese, akinek a játékosa a hétfői egyéni döntőben nyer, és megnyeri a karkötőt.
Ez elég nevetséges, hisz mégiscsak csapatversenynek, volt meghirdetve...
Megnyertük!
Skiboy és Kanrich is megnyerték a heads upukat.
Ezzel fölényesen nyertük 3db 1. és 2 db 4. hellyel ezt a fordulót.
A nem létező összetettben :-) pedig magasan nyertük a téli bajnokságot.
Az érdekes "csapatverseny" döntöjében hétfőn mind a hatan elnidulhatunk
28 versenyző indul majd el ebből 6 lesz akadémiás. Köszönhetően annak a ténynek, hogy Fry és Skiboy kettő versenyt is nyertek jómagam és Demiro is indulhat. Eleinte úgy volt hogy ezek a jatekosok dupla stackel indulhatnak, amit utközben megváltozatattak és ugy döntöttek a többszörös nyertesek, hozhatnak magukkal meg egy csapattagot.
Gratulálok, ügyesekvoltatok!:D
Ez már döfi! Szép volt!
Remélem egyszer én is magamra ölthetem az Akadémia válogatott mezét! :)
Röviden összefoglalva a történéseket: Mindent megnyertünk :)
Az 5 csapattag a mai fordulóban szerzett két negyedik és három első helyet.
Ezzel megnyertük a mai és a total összetett versenyt is.
Grat mindenkinek!
Az asztalok első helyezettjei hétfőn még egy 250k-s freerollon indulhatnak.
A freeroll 28 indulójából hatot az Akadémia delegál.