Szomjoltó Póker Party !!! Tűzoltóautó pókerasztallal
Kukkmál zí: : YouTube - Firetruck for rent / Szomjoltóság
Én mondtam, hogy megcsinálom :)
Próbáljátok ki milyen iszonyat jó érzés egy tűzoltóautóval hasítani az éjszakában. Közben pókerezni a barátokkal, és hideg csapolt sört inni.
A tűzoltóautó felszed otthon ,és este haza is visz. Hozzad el legjobb CD-idet, és a barátaiddal vegyétek az irányt arra, amerre akarjátok! ( Bp-i szórakozóhelyek, Omszki tó, Gellért hegy, Belváros, stb,, )
Van jelenleg ennél jobb pókerezési, bulizási, kocsmázási lehetőség? :)
:)
És mivel ez induló vállalkozás ( 2 hónapja vettem a kocsit) , ezért önköltségi/bevezető/baráti áron kipróbálhatjátok. A lényeg, hogy guruljon a verda.
Az autó 8 főt vihet, ebből 7 fér el a pókerasztal körül 1 elől.
Egész estére a kocsi bérleti díja 40.000 ft (5000 ft/fő ) ( benne van a sofőr bére, a kocsi bérleti díja, és Bp területén belül korlátlan megtett út.
Részletek itt: www.szomjoltosag.hu
...vagy az autó tulajdonosánál: 06-70-382-28-82
Üdv: Gerzson
u.i.: A lényeget majd' elfelejtettem: a bérleti díjban benne van a korlátlan hideg csapolt sörfogyasztás is :) :)
Remélem tetszik nektek az ajánlatom:)
Jó lett a videó ;)
Nagyon súlyos :)
Baromi jó lett!:)
ez igen poén :D
szeptembertől ha ujra pesten leszek, felvetem a haveroknak h probáljuk ki az tuti :D
5000 Ft-ért 120l sör, csípjen meg valaki!
Csípjelek meg:) ?
A lényeg a korlátlan sörfogyasztás 8 személyre :) ha meg tudsz inni 120 L sört, vagy csak a fejenként 15 L-t ,akkor állom :)
Egyébként az a maximum, amit hordóan hütve tud szállítani az autó. Van ugyanis egy hatalmas hűtő, ami magát a hordót is lehüti, és ez után megy a sör a sörcsapolóba, ami tovább hűti a sört.
Ha kicsit belegondolsz/számolsz, akkor rá kell jönnöd, hogy az 5.000 ft-ot simán le lehet sörözni és akkor még sehol a taxi szolgáltatás ( hoznak -visznek bárhová), no meg a firefighterfíling:) Azért ennyi, hogy ki tudja próbálni bárki, és hogy ne álljon üresen a kocsi.
Szóval? ki szeretné kipróbálni és mikor? időpontot lehet foglalni.. Szülinap, balaton sound, egyéb fesztiválokra leutazás stb, stb
Nekem is nagyon tetszik ez az ötlet, és én is felvetem majd, hogy próbáljuk ki! sok sikert hozzá hosszútávra!
.
Szeretettel vagytok látva..
Hogyha kell egy osztó is, akkor szóljatok előre. Csak akkor max 6 fő tud játszani.
Ez nagyon sirály dolog :D