Póker Fórum Archívum > Élő póker > Találkozás, cg-parti Szegeden???

JociBalboa
Válasz tylerhungary kommentjére
2010. aug. 2. 23:08

szerdán vszinü iszogatunk Skaidy-val,akinek lenne kedve csatlakozni az jelezze skypeon

cg-re jónak tünik a csütörtök egyébként

én biztos hogy megyek, de ezt gondolom tudtad :)

kocka21
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. aug. 3. 10:31

A csütörtököt akkor vehetem fixre? Ma kora délutánig véglegesítenem kell, hogy melyik nap megyek.

Ha igen, akkor a részleteket küldjétek el légyszi PM-ben, hogy oda is találjak valahogy.

Lev729
Válasz kocka21 kommentjére
2010. aug. 3. 12:24

A csütörtököt akkor vehetem fixre? Ma kora délutánig véglegesítenem kell, hogy melyik nap megyek.

Igen, veheted.
A részleteket majd küldöm nem sokára.

tylerhungary
Válasz kisrapi kommentjére
2010. aug. 4. 11:36

ma este 20.00-tól sörözés a nyugi kávézóban!
Nyugi kávézó - Szegedi kocsmák

eddig a névsor: skaidy,joci,shirdady,jómagam, aki szeretne csatlakozni keresse jocit vagy engem

kocka21
Válasz tylerhungary kommentjére
2010. aug. 6. 12:36

Király volt a tegnapi CG! Jövök máskor is, ha arra járok (már persze, ha meghívtok :) )

Az omahához mondjuk sok közöm nem volt, kivéve amikor kisrapi párszor nuts-ot osztott nekem, és elvittem a sok preflop dead money-t. Ebben nagyjából ki is merült a tudásom. Ilyen rng-t, mint a tegnap esti, látatlanban elfogadnék online is hosszú távra. (Castor sorry még egyzser, hogy lemákoltalak)

Cshősz és kisrapi omahás eszmefuttatásai amúgy nagyon érdekesek voltak, kb. más univerzumban vannak tudásilag, mint én.

Szóval köszi, hogy jöhettem!

ui.: végül elég vastag nyerőre sikeredett az este, mert a kocsimban maradt tori telefonja, ma gyorsan elszaladok és eladom a feketepiacon, és máris meglesz a kényelmes rollom NL50-re, így végre felléphetek :D

ervino
Válasz kocka21 kommentjére
2010. aug. 28. 15:48

Elindult a nevezési időszak a Jatebajnokságra.

Valaki elvállalná, hogy benevezi a csapatot? Nekem sajnos nem nagyon lesz rá időm szervezgetni, viszont játékosként továbbra is számíthattok rám...

ceewyl
Válasz ervino kommentjére
2010. aug. 28. 15:52

Elindult a nevezési időszak a Jatebajnokságra.

Én idén tuti nem játszok sajnos.
Szurkolni lehet, hogy megyek. :)

kisrapi
Válasz ceewyl kommentjére
2010. szept. 1. 23:07

Én idén tuti nem játszok sajnos.
Szurkolni lehet, hogy megyek. :)

Anno többen is jeleztétek még itt, hogy szívesen csatlakoznátok a Jate-bajnokságban a csapatunkhoz.

Most itt a nagy lehetőség, mivel az eddigi csapatból többen is jelezték, hogy nem tudnak jönni, ezért ha valakinek van kedve, és focizni is tud valamennyire akkor várjuk a jelentkezését.....holnap van a nevezési határidő, úgyhogy elég sürgős lenne a dolog. Főleg csatár poszton szorulunk erősítésre, de jobb védőből is elkélne 1-1:)

prosi83
Válasz kisrapi kommentjére
2010. szept. 2. 6:45

Anno többen is jeleztétek még itt, hogy szívesen csatlakoznátok a Jate-bajnokságban a csapatunkhoz.

Most itt a nagy lehetőség, mivel az eddigi csapatból többen is jelezték, hogy nem tudnak jönni, ezért ha valakinek van kedve, és focizni is tud valamennyire akkor várjuk a jelentkezését.....holnap van a nevezési határidő, úgyhogy elég sürgős lenne a dolog. Főleg csatár poszton szorulunk erősítésre, de jobb védőből is elkélne 1-1:)

Hali,
Én szívesen csatlakoznék, persze csak ha van még hely.

kisrapi
Válasz prosi83 kommentjére
2010. szept. 2. 14:05

Hali,
Én szívesen csatlakoznék, persze csak ha van még hely.

Király, de kéne még legalább 1 ember!

Ma van a nevezési határidő, úgyhogy aki kedvet érez ne habozzon! :)

Élő ügyfélszolgálat