Sziasztok!
A szegedi keménymag tervezi-e az akadémiás találkozó betámadását? :)
Én biztos kihagyom
Srácok, a mai meccsre nem nyilvánítjuk alkalmatlannak a pályát inkább?
Nem nagyon van kedvem szétázni ilyen időben...
Srácok, a mai meccsre nem nyilvánítjuk alkalmatlannak a pályát inkább?
Nem nagyon van kedvem szétázni ilyen időben...
Ok. Várjuk az infókat, mert tegnap nekem is elég volt egyszer dagonyázni...:S
Én sajnos nem tudok menni semmiképp sem, mert sikerült megfáznom hétvégén! Jó lenne ha halasztanánk. Én támogatom!
Elég szerencsétlen helyzet... Nyilván ki akar ilyen időben játszani?
Másfelől viszont ki tudja, hogy a következő 2 fordulóban milyen idő lesz? Így is már van 1 halasztásunk, ha ezt is halasztjuk, akkor az ugye 2.
Ha nincs szerencsénk és vállalhatatlan idő lesz a következő két hétben, akkor 3 meccsünk is maradna a pót fordulóra, ami november vége már. Ráadásul ilyenkor gyakran csinálják, hogy egymás után berakják a halasztott meccseket.
Nem tudom, hogy Soufi jön-e, de ha nem akkor az megint kellemetlen így, hogy Gyuri sem tud jönni...
Áhh, fos szitu.
Ha jön Soufi és eláll az eső, akkor szerintem játsszuk le a meccset.
Elég szerencsétlen helyzet... Nyilván ki akar ilyen időben játszani?
Másfelől viszont ki tudja, hogy a következő 2 fordulóban milyen idő lesz? Így is már van 1 halasztásunk, ha ezt is halasztjuk, akkor az ugye 2.
Ha nincs szerencsénk és vállalhatatlan idő lesz a következő két hétben, akkor 3 meccsünk is maradna a pót fordulóra, ami november vége már. Ráadásul ilyenkor gyakran csinálják, hogy egymás után berakják a halasztott meccseket.
Nem tudom, hogy Soufi jön-e, de ha nem akkor az megint kellemetlen így, hogy Gyuri sem tud jönni...
Áhh, fos szitu.
Ha jön Soufi és eláll az eső, akkor szerintem játsszuk le a meccset.
Mit játszottatok?
Mit játszottatok?