Annyira nem rugtam be tegnap:p
én megyek, de indulás előtt felhívlak azért. Am egy kis eső még soha nem ártott senkinek, plusz a csúszós beton,plusz a szél,plusz a 3fok sem:)
inkább most játsszunk esőben, mint jövő héten hóban...
Akkor megyek én is ha addig nincs változás. Bár esőben , hidegben nem mindig indul el a kocsi :). Ha valami oknál fogva nem megyek akkor ezért lesz.
Akkor megyek én is ha addig nincs változás. Bár esőben , hidegben nem mindig indul el a kocsi :). Ha valami oknál fogva nem megyek akkor ezért lesz.
Beszéltem egy sráccal az ellenféltől és ők úgy készülnek, hogy jönnek a meccsre. Úgyhogy akkor nekünk is kellene...
amúgy a tévhitek elkerülése érdekében a troli/90/90f járatok nem éjfélig, hanem 3/4 11-ig járnak, meg ahogy néztem kb minden busz 11 körül megy aludni.
csakhogy legközelebb, nehogy valaki félórát sétáljon:D
amúgy a tévhitek elkerülése érdekében a troli...
A szilvesztert Szegeden fogom tolteni. Valoszinu nem maradok tul sokaig, de ha valakinek van kedve egy sorre vagy capuccinora leulni, s ha tudunk alkalmat keriteni ra, en benne vagyok.
A szilvesztert Szegeden fogom tolteni. Valoszinu nem maradok tul sokaig, de ha valakinek van kedve egy sorre vagy capuccinora leulni, s ha tudunk alkalmat keriteni ra, en benne vagyok.