Póker Fórum Archívum > Élő póker > Találkozás, cg-parti Szegeden???

kisrapi
Válasz Tori18 kommentjére
2010. dec. 1. 15:41

Annyira nem rugtam be tegnap:p

Ha semmit nem jeleznek vissza, akkor el kéne menni....

Tori18
Válasz kisrapi kommentjére
2010. dec. 1. 15:44

én megyek, de indulás előtt felhívlak azért. Am egy kis eső még soha nem ártott senkinek, plusz a csúszós beton,plusz a szél,plusz a 3fok sem:)

ervino
Válasz Tori18 kommentjére
2010. dec. 1. 15:54

inkább most játsszunk esőben, mint jövő héten hóban...

gyrv84
Válasz ervino kommentjére
2010. dec. 1. 16:14

Akkor megyek én is ha addig nincs változás. Bár esőben , hidegben nem mindig indul el a kocsi :). Ha valami oknál fogva nem megyek akkor ezért lesz.

kisrapi
Válasz gyrv84 kommentjére
2010. dec. 1. 16:27

Akkor megyek én is ha addig nincs változás. Bár esőben , hidegben nem mindig indul el a kocsi :). Ha valami oknál fogva nem megyek akkor ezért lesz.

Küldtem egy PM-et.

Lev729
Válasz kisrapi kommentjére
2010. dec. 1. 16:45

Beszéltem egy sráccal az ellenféltől és ők úgy készülnek, hogy jönnek a meccsre. Úgyhogy akkor nekünk is kellene...

fleaa
Válasz Lev729 kommentjére
2010. dec. 4. 18:12

amúgy a tévhitek elkerülése érdekében a troli/90/90f járatok nem éjfélig, hanem 3/4 11-ig járnak, meg ahogy néztem kb minden busz 11 körül megy aludni.
csakhogy legközelebb, nehogy valaki félórát sétáljon:D

Cshősz
Válasz fleaa kommentjére
2010. dec. 4. 18:42

amúgy a tévhitek elkerülése érdekében a troli...

sose hittem a trolikban :D

Littlemage
Válasz Cshősz kommentjére
2010. dec. 31. 3:42

A szilvesztert Szegeden fogom tolteni. Valoszinu nem maradok tul sokaig, de ha valakinek van kedve egy sorre vagy capuccinora leulni, s ha tudunk alkalmat keriteni ra, en benne vagyok.

ceewyl
Válasz Littlemage kommentjére
2010. dec. 31. 10:01

A szilvesztert Szegeden fogom tolteni. Valoszinu nem maradok tul sokaig, de ha valakinek van kedve egy sorre vagy capuccinora leulni, s ha tudunk alkalmat keriteni ra, en benne vagyok.

Szia!

A mai nap nekem nem jó sajna.

Jó szórakozást Szegeden és B.Ú.É.K., sok ladyboyt 2011-re!:D

Élő ügyfélszolgálat