Póker Fórum Archívum > Élő póker > Találkozás, cg-parti Szegeden???

ervino
Válasz Lev729 kommentjére
2011. febr. 1. 9:26

SOS!

Valaki el tudná intézni a nevezést?

Bejött egy nem várt munkám, kiderült, nem lesz időm elmenni befizetni!

Lev729
Válasz ervino kommentjére
2011. febr. 1. 13:32

SOS!

Valaki el tudná intézni a nevezést?

Bejött egy nem várt munkám, kiderült, nem lesz időm elmenni befizetni!

Én elintézhetem a nevezést.
Viszont egyelőre még csak a jelentkezési lapot kell küldeni e-mailben. Befizetni majd csak 2 hét múlva kell.

Holnapig kell küldeni, szóval holnap délelőttig majd jelezze már mindenki, hogy tesinek fel akarja-e venni? Mert azt már most jelezni kell.

Ha minden oké, akkor holnap dél körül elküldöm a nevezési lapot.

Ui: Az elméleti beosztás szerint Keddi csoportba estünk, szóval azt is írja meg mindenki, hogy mikor jó neki. Nyilván ha jó a kedd, akkor nincs baj, de ha az több embernek sem jó, akkor más napot kell találni.
Nekem a hétfő és szerda egyáltalán nem jó. A kedd és a csütörtök jöhet szóba, de valószínűleg pár meccset ezeken a napokon is ki kell hagynom.

Lev729
2011. febr. 2. 1:18

Gondolom legtöbben tudjátok, hogy Castorral van egy régebbi csapatunk is.
Sajnálatos módon ezt a csapatot is a mi ligánkba sorolták (G liga).
Ez kisebb-nagyobb szervezési-időzítési problémákat okozhat.

Nekem sajnos csak a keddi nap jöhet szóba, ezért arra gondoltam, hogy ha senkinek nem probléma, akkor átkérném a csapatot egy másik keddi ligába (H liga), hogy a két csapatunk ne kerüljön össze...

Azt kérném mindenkitől, hogy jelezzétek már valamilyen formában, ha ez gondot okoz számotokra, esetleg szívesebben maradnátok a jelenlegi G ligában. Ha senki nem szól, akkor úgy veszem, hogy bele egyeztek ebbe a változásba.

Lev729
2011. febr. 2. 12:36

Megint én :)
Be lehet írni azt is a nevezés során, hogy mely idősávokban szeretnénk játszani. Erre van külön igény, vagy teljesen mindegy, hogy 17-től, vagy 19-től lesz a meccs?

Upd: Közben elküldtem a nevezést. Van néhány "fiktív csapattagunk" :D, de remélem, hogy nem lesznek nagyon szőrszálhasogatóak.

Cshősz
2011. febr. 2. 16:22

Lev: nekem ok minden

beszéltük Andreeval, hogy be kellene iktatni egy kis italozást. holnap (csütörtök) 6-kor kezdünk az Aramisban, akinek van kedve csatlakozzon!

gyrv84
Válasz Cshősz kommentjére
2011. febr. 2. 16:26

Nekem jobb a H liga, a G az nekem sem jó!

Lev729
Válasz Cshősz kommentjére
2011. febr. 2. 17:27

beszéltük Andreeval, hogy be kellene iktatni egy kis italozást. holnap (csütörtök) 6-kor kezdünk az Aramisban, akinek van kedve csatlakozzon!

Kb. 8-ig kreszen vagyok, de utána szerintem megyek.

andree
2011. febr. 3. 12:27

Up! Még várjuk a jelentkezőket estére.

ceewyl
Válasz andree kommentjére
2011. febr. 3. 12:56

Üdv!

Én ma este nem érek rá.

Nektek jó szórakozást és hajrá BDGD! :)

tylerhungary
Válasz ceewyl kommentjére
2011. febr. 3. 14:44

egy fontos kérdés: bulizni akarunk menni?:)

Élő ügyfélszolgálat