Ez a tali bulival egybekötött szokott lenni? Van, aki távolról érkezik és szállás kell neki?
Távolról érkezőkkel szívesen átiszom az éjszakát, hogy megkerüljük a szállás problémát. :)
Általában csak összejövünk páran és pókerezünk egyet. A std. forgatókönyv az, hogy én leiszom magam, és elkezdem mondani, hogy menjünk valamerre mulatni. Erre eddig csak Soufi-t sikerült rávennem. Távolról érkezőkkel szívesen átiszom az éjszakát, hogy megkerüljük a szállás problémát. :)
Én most biztosan kihagyom. Kedden lesz az utolsó (kicsit nehezebb) vizsgám, szóval nem nagyon akarom tovább húzni a vizsgaidőszakom...
Én most biztosan kihagyom. Kedden lesz az utolsó (kicsit nehezebb) vizsgám, szóval nem nagyon akarom tovább húzni a vizsgaidőszakom...
huhh, most derült ki hogy szerdán megint kell vizsgáznom:S szóval nem tok menni:S de jó mulatást:)
huhh, most derült ki hogy szerdán megint kell vizsgáznom:S szóval nem tok menni:S de jó mulatást:)
Leszünk egyáltalán annyian, hogy megérje lemenni?(5max asztal már jó szvsz)
Légyszi aki biztos jön írjon már ide, mert ha nem leszünk meg 5-en akkor nem erőltetném én sem...
1 Castor
2 Ervino
3 Te
4 Arcsen
5 Én
ennyi biztos
Kira, akkor már csak egy kérdés/kérés-em lenne, valaki nem akar fél 6 körülre odaérni? Melóból kb. addigra érek az aramisba, és jobb lenne nem 1edül meginni az első fröccsöt:)