Nekem is jó a vasárnap. Lehet tudni, hogy hánykor lenne egyébként? Illetve a jate bajnokságra végül hány emberrel neveztünk? Labdát tudok hozni csak nincs pumpám.
nekem is van labdám, van egy roteirom,meg egy teamgeistom:)
nekem is van labdám, van egy roteirom,meg egy teamgeistom:)
Hali!
Az a helyzet, hogy megbeszéltem haveromék csapatával, hogy vasárnap du. 5-kor játszunk velük egy barátságost a Kisstadionban (az újszegedi sportcsarnokkal szembeni elkerített rész, teniszpályák vannak mellette). Megpróbálok én is odaérni, de ha nem sikerülne, kék-fehér csíkos mezben lesznek, onnan megismeritek őket.
Üdv,
Ervino.
Hali!
Az a helyzet, hogy megbeszéltem haveromék csapatával, hogy vasárnap du. 5-kor játszunk velük egy barátságost a Kisstadionban (az újszegedi sportcsarnokkal szembeni elkerített rész, teniszpályák vannak mellette). Megpróbálok én is odaérni, de ha nem sikerülne, kék-fehér csíkos mezben lesznek, onnan megismeritek őket.
Üdv,
Ervino.
Hello!
Ott mennyibe kerül a pályabérlés?
Öltözőt lehet használni?
elvileg párszáz forint / koponya, de haverék is a "majd fizetek, ha szól valaki" módszerével mennek, ami elmondásuk szerint kb. flip.
öltöző asszem van
elvileg beton, én játszottam már ott, de akkor nem tűnt annyira szarnak...
én lehet nem tudok menni mégse. elkezdett fájni a lábfejem már szerdán hajnalban buliból hazajövet. (csak ha járni kell ) pedig kb. fingom se mitől, annyira nem voltam bebaszva, hogy nem emlékeznék...De ha javul mennék szívesen.
én lehet nem tudok menni mégse. elkezdett fájni a lábfejem már szerdán hajnalban buliból hazajövet. (csak ha járni kell ) pedig kb. fingom se mitől, annyira nem voltam bebaszva, hogy nem emlékeznék...De ha javul mennék szívesen.