Póker Fórum Archívum > Élő póker > Találkozás, cg-parti Szegeden???

ervino
Válasz ceewyl kommentjére
2009. szept. 15. 19:10

Spermahajder és FC bazdelőre is dobogós. :D

Befizetni ki fogja a lóvét?
Vagy már be van?

Már befizettem tegnap.

kisrapi
Válasz ervino kommentjére
2009. szept. 19. 17:32

Már befizettem tegnap.

Holnap akkor lesz valami 3 v. 3 foci, amit még múlt vasárnap beszéltünk meg félig-meddig?

Ha esetleg igen, nekem ilyen fél4-4 körüli időpont lenne jó, mert fél 7től programom van...

ceewyl
Válasz kisrapi kommentjére
2009. szept. 19. 18:25

Holnap akkor lesz valami 3 v. 3 foci, amit még múlt vasárnap beszéltünk meg félig-meddig?

Ha esetleg igen, nekem ilyen fél4-4 körüli időpont lenne jó, mert fél 7től programom van...

Ezt mikor beszéltétek meg? :)

kisrapi
Válasz ceewyl kommentjére
2009. szept. 20. 9:48

Ezt mikor beszéltétek meg? :)

Épp ez az, hogy nem lett megbeszélve, csak volt róla szó, hogy ezen a vasárnapon is kéne focizni, castorék meg mondták, hogy tudnak egy pályát, ahol lehet 3-3 ellen tolni kiskapura, és akkor nem kéne ellenfelet hívni...

montii
Válasz kisrapi kommentjére
2009. szept. 20. 20:51

Lehet tudni, hogy mikor fogjuk játszani az első meccset? Én biztos mennék, mivel már sokkal jobban van a lábam.

castor11
Válasz montii kommentjére
2009. szept. 20. 21:10

Lehet tudni, hogy mikor fogjuk játszani az első meccset? Én biztos mennék, mivel már sokkal jobban van a lábam.

A honlapon még semmi nincs fent. jatebajnoksag.hu

Lev729
Válasz castor11 kommentjére
2009. szept. 21. 8:35

Kedden, 6 órakor kezdünk a 4-es pályán és a Sebéptech FC lesz az ellenfél.

montii
Válasz Lev729 kommentjére
2009. szept. 21. 20:46

Tehát akkor holnap este 6? Milyen pólót kell vinni? Vagy mindegy, mert kapunk sárga trikót? Hányan érünk rá holnap egyébként? Vagy van aki szervezi?

ervino
Válasz montii kommentjére
2009. szept. 21. 20:49

én megyek biztos.

hozz egy fehéret és egy feketét, aztán majd abban játszunk, ami legjobban megkülönböztet az ellenféltől.

kisrapi
Válasz ervino kommentjére
2009. szept. 21. 21:17

én megyek biztos.

hozz egy fehéret és egy feketét, aztán majd abban játszunk, ami legjobban megkülönböztet az ellenféltől.

Én is megyek, és úgy tudom lesz mindenki...

Élő ügyfélszolgálat