Készüljetek, a következő meccs a szőrmókok ellen lesz!
Ugye tudja mindenki, hogy este 6-kor meccs?
nah kérdezgettelek titeket,és úgy tűnt hogy volt rá igény,szóval lefoglaltam a kenyérgyári úti squashklubban a külön termet, vasárnap du 3-4 ig. sajnos a többi időpont már foglalt volt,esetleg még 7-8ig lenne szabad a terem. 6 lenne az ideális létszám, mivel 3 vs 3 ra alkalmas a terem. szóval ki tud jönni? amúgy 4200 forint/óra, tehát fejenként 700
amúgy 4200 forint/óra, tehát fejenként 700
nah kérdezgettelek titeket,és úgy tűnt hogy volt rá igény,szóval lefoglaltam a kenyérgyári úti squashklubban a külön termet, vasárnap du 3-4 ig. sajnos a többi időpont már foglalt volt,esetleg még 7-8ig lenne szabad a terem. 6 lenne az ideális létszám, mivel 3 vs 3 ra alkalmas a terem. szóval ki tud jönni? amúgy 4200 forint/óra, tehát fejenként 700
Én most haza utazom, szóval nem leszek Szegeden :(
Hmm.. ez nekem uj, de benne lennek, ha van meg kiado hely!
Szufi is úgy tudom jönne, én is.
nah akkor 6 fő megvan, cshősz és monti nem jelentkezett,de ha akarnak jönni,jöjjenek nyugodtan. én nem nagyon leszek netközelben vasárnapig,úgyh akkor olyan 3/4 3 fele vasárnap a squashklubban gyülekezzünk:) ha késnék, a pálya simon gábor névre van foglalva ( az álnevem:))