csak ugy
Hellotok
Szia Dénes amióta pokerezem ismerem a neved.
Grtulálok az eredményeidhez.
Mit vársz ettől az évtől?
Mit tanácsolnál egy kezdő játékosnak?
sziasztok!
Az lenne a kérdésem a Dénestől, hogy Ő miként küzd a türelmetlenség ellen, ha nagyon nincs lapja és nem akar határeset lappal bejönni a potba, illetve mikor vált (vakszint?, laphalottság?) az esetleges feszes játékárol, lazára....
Amugy sok sikert kivánok a további pókerkarrierjéhez!! (nekem az te stilusod a legszimpatikusabb a magy. prok közül)
A közvetités nagyon fasza, és profi...és ilyen versenyek kellenek itthon, remélem a legközelebbire már nekem is meg lesz a bankrollom...
További jó munkát!!
Helló Dénes. Lehet kicsit indiszkrét a kérdésem, de a Full Tilten, Te vagy PAKD650?
Sziasztok!
Dénestől kérdezném, hogy itthon (MO-n) szoktál e versenyt játszani? (persze az ept,bpo,unibetopen-en kívűl) vagy csak a cash game?
Hétvégén lesz Szekszárdon a II. Piratbay verseny, nagyon jó lenne ha jönnél, szívesen játszanék veled:) 35ös erősségű lesz.
Szerencsére még diák vagyok, kellemes családi háttérrel:D
úgyhogy szerencsére még nem sok minden tudja befolyásolni a játékomat, de én is a tournamentre gondoltam.
Azért jó, ha az ember teljesen a játékra tud koncentrálni...
Márc 13-15ig tart, két első nap, s 15én pedig a döntő nap lesz. Luigi meg Márkó szoktak lenni:)
Szia Dénes!
Miért hanyagolod mostanában az online pokert? sok a meló vagy élőben tolod?
Nem nagyon látlak a tourokban elindulni....
Üdv mindenkinek
Az online vs élőhöz annyit azért tegyünk hozzá, h manapság ha valaki élőben akar érvényesülni, ahhoz jóval nagyobb bankroll szükséges, mint online. szóval szerintem elkezdeni mindenképpen csak online lehet, s ha ott az ember komolyabb sikereket ért el, akkor tud kimenni élőzni.
Nagyon profi a közvetítés! Gratulálok mindenkinek! DMANX