Szép volt ez a QJ-s játék Tóth Richitől, és a közvetítők is nagyon szépen kommentálták.
Azon gondolkodom, hogy a kezdeti Korda György közvetítések után sokan szapulták azt, és inkább egy minőségi, szakértők által kommentált közvetítéseket szerettek volna látni. Voltak akik azt mondták, hogy Korda Úr közvetítése a célnak tökéletesen megfelel, mert népszerűsíti a pókert, mások pedig viccesnek találták. Kíváncsi vagyok, hogy ha ilyen kommentátor páros közvetített volna akkoriban, vajon előrébb lennénk-e, játszanának-e ennyien. Vagy vajon (még ennél is) több jó játékosunk lenne?
Csak nem 6-3:):):
A shortnak minek zacskó:):):)
Jójó boccs
Kössz fiúk!!
Szép nap volt ez is!!!
Jóéjt
Ismét egy remek nap, és persze remek közvetítés!!!!!
Mi a gond vele?
A masszőrlányos video közepe elég kemény :). Megy az interjú, s 2db arcnélküli mellet hallok nyilatkozni :D :D
Saskőy "Kispestverő" Szabolcs játékossal mi történt?
Mindig lemaradok.
Hajrá magyarok!
Saskőy asztalánál álltam ép mikor kiesett. Amit én láttam előtte nagyon idegesen dobta el a lapokat, teljesen kész volt valamiért. Abban a bizonyos körben CO-1 pozícióban ült, előtte mindenki dobta lapját, erre ő a vakokra (és az antékra), ami kb olyan 1900(50/400/800) zseton volt, rátolta az összes pénzét kb. 18-20 ezret. Csak nagyvak (nagyon jó cseh játékos, chipleader az asztalnál) gondolkodott, majd megadta AKs lapokkal. Saskőy nyolcas párt mutatott. Flopra érkezett 2 király, amit Szabolcs már nem tudott lejavulni..
melyik asztal a tv-s?