Dobott be valamilyen zsetont riveren, és bosszankodott is, sztem is megadta.
szerintem megadta mert először and mutatott és aztán mutatta ő is az egyik hetest, nem hiszem ha foldol a La Terra akkor mutat
A river 12e-t callolta és muckolt 7-est mutatva :)
Dobhatatlan a 7-es!Riveren scarecard a király, nyilván and217 királlyal is valuért hívott volna!
_kanrich rulez :)
A9 van nála szerintem
7-essel kötelező a call, de betolni semmi értelme, mitől várunk value-t?? Semmi nem fogja adni, csak a Qx. Nagyon nagy hiba visszatolni!!
Az 1-es széken lévő.
Sziasztok, a szöszi player a 6.-os széken egy Finn agrro játékos sok 3,4,5 bettel :)
A tegnapi cash game asztalokon is megtalálható volt.
Remélem fel fogja pörgetni a játékot...
Penge a közvetítés. Így tovább.
Srácok, nem lehetne, hogy "standard" helyett "sztenderd"-et, "kall" helyett "coll"-t, "allin" helyett "olllint", "3bet" helyett "szríbet"-et stb mondjatok.
Ja és amúgy Kármán António, én nem Antónió Kármán. Amúgy hajrá :)
Fullos
Hogy mit csináltunk volna a fullos szituációban?
Az én szemszögemből teljesen egyértelmű: all-in kellett volna menni! Játékosunk hívása floppon bármit jelenthetett, igen, akár egy folytatólagos licitet is. Turnön csekkolt, aztán riveren hívott egy nagyobbat. Ez szintén sok mindent jelenthetett: királyt, bármilyen párt (7es felett), akár A magast, és természetesen blöfföt.
Másik oldalról kézben volt egy full, amit legvalószínűbben a Q verhetett volna el, viszont sok olyan kéz van, amivel adni kellett volna (említett párok és király) - ezért lett volna érdemes all in menni. Azt gondolom, zsetonokat kell gyűjteni, nem félni egy-két kombinációtól, ami megveri a fullunkat, és őrizgetni a tizenegykétezrünket.