Póker Fórum Archívum > Élő póker > Unibet Open Budapest

KicsiShane
Válasz apcso kommentjére
2009. márc. 3. 17:23

végül hol lesz holnap a regisztráció? a hotelben vagy a kaszinóban? mert már hallottam ezt is - azt is :)

cake
Válasz KicsiShane kommentjére
2009. márc. 3. 17:25

Hajrá KicsiShane!

Argentína
2009. márc. 3. 17:26

végül hol lesz holnap a regisztráció? a hotelben vagy a kaszinóban? mert már hallottam ezt is - azt is :)

hallottál már olyat h. hotelben kell regisztrálni egy pokerversenyre? :)

KicsiShane
Válasz Argentína kommentjére
2009. márc. 3. 18:03

hallottál már olyat h. hotelben kell regisztrálni egy pokerversenyre? :)

nem:D ezért is csodálkoztam mikor ezt írta emailben az unibetes support:) de mástól meg azt hallottam h mégse... szóval csak ezért kérdeztem h akkor most mi van.. :S

apcso
2009. márc. 3. 19:49

Figyu már a welcome party tényleg 5 én cstök este lesz?

Argentína
Válasz apcso kommentjére
2009. márc. 3. 21:51

Figyu már a welcome party tényleg 5 én cstök este lesz?

Ezt irja az unibet:

"Welcome asztal
A Marriott Hotelben lesz egy welcome desk az Unibet munkatársaival, ebben a szállodában lesznek elszállásolva a külföldi játékosok. A Tropicana Kaszinóban is lesznek információs pontok felállítva a játékosok számára.

Welcome drinks & Party
A welcome drink a Marriott Hotel bárjában kerül felszolgálásra 2009. Március 5.-én. Az esemény este 10 órától éjfélig tart majd. Az open bar néhány kiválasztott italra lesz majd érvényes."

E£ A$e$ino
2009. márc. 3. 21:55

Ezt irja az unibet:

"Welcome asztal
A Marriott Hotelben lesz egy welcome desk az Unibet munkatársaival, ebben a szállodában lesznek elszállásolva a külföldi játékosok. A Tropicana Kaszinóban is lesznek információs pontok felállítva a játékosok számára.

Welcome drinks & Party
A welcome drink a Marriott Hotel bárjában kerül felszolgálásra 2009. Március 5.-én. Az esemény este 10 órától éjfélig tart majd. Az open bar néhány kiválasztott italra lesz majd érvényes."

Sok szerencsét fiuk a versenyhez!

apcso
2009. márc. 3. 22:39

Ezt irja az unibet:

"Welcome asztal

Welcome drinks & Party

Hi!

Nekem is ezt írta. Pont középső nap. Zolival beszéltük tnap este hogy nem e elírás és 3 -án lesz. csak ezért kérdeztem.

Te melyik nap leszel????Én az 1 B.

Üdv.

Argentína
Válasz apcso kommentjére
2009. márc. 3. 23:14

Hi!

Nekem is ezt írta. Pont középső nap. Zolival beszéltük tnap este hogy nem e elírás és 3 -án lesz. csak ezért kérdeztem.

Te melyik nap leszel????Én az 1 B.

Üdv.

Én 1A.

WaterMaker
2009. márc. 4. 10:02

Nem gyenge az "akadémiás csapat", úgyhogy:
HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁ FIÚÚÚÚÚÚK!!!!!!!

Élő ügyfélszolgálat