végül hol lesz holnap a regisztráció? a hotelben vagy a kaszinóban? mert már hallottam ezt is - azt is :)
Hajrá KicsiShane!
végül hol lesz holnap a regisztráció? a hotelben vagy a kaszinóban? mert már hallottam ezt is - azt is :)
hallottál már olyat h. hotelben kell regisztrálni egy pokerversenyre? :)
Figyu már a welcome party tényleg 5 én cstök este lesz?
Figyu már a welcome party tényleg 5 én cstök este lesz?
Ezt irja az unibet:
"Welcome asztal
A Marriott Hotelben lesz egy welcome desk az Unibet munkatársaival, ebben a szállodában lesznek elszállásolva a külföldi játékosok. A Tropicana Kaszinóban is lesznek információs pontok felállítva a játékosok számára.
Welcome drinks & Party
A welcome drink a Marriott Hotel bárjában kerül felszolgálásra 2009. Március 5.-én. Az esemény este 10 órától éjfélig tart majd. Az open bar néhány kiválasztott italra lesz majd érvényes."
Ezt irja az unibet:
"Welcome asztal
A Marriott Hotelben lesz egy welcome desk az Unibet munkatársaival, ebben a szállodában lesznek elszállásolva a külföldi játékosok. A Tropicana Kaszinóban is lesznek információs pontok felállítva a játékosok számára.
Welcome drinks & Party
A welcome drink a Marriott Hotel bárjában kerül felszolgálásra 2009. Március 5.-én. Az esemény este 10 órától éjfélig tart majd. Az open bar néhány kiválasztott italra lesz majd érvényes."
Hi!
Nekem is ezt írta. Pont középső nap. Zolival beszéltük tnap este hogy nem e elírás és 3 -án lesz. csak ezért kérdeztem.
Te melyik nap leszel????Én az 1 B.
Üdv.
Nem gyenge az "akadémiás csapat", úgyhogy:
HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁ FIÚÚÚÚÚÚK!!!!!!!