Most már csak ugyebár 7en vannak, előbb Dénes emelt utg-ből, milyen laptartományra bővülhetett ilyenkor a keze?
Most már csak ugyebár 7en vannak, előbb Dénes emelt utg-ből, milyen laptartományra bővülhetett ilyenkor a keze?
72o,72s
Kaló vs. Spirited
Véleményem szerint spirit sokkal könnyebb elbizonytalanítani és sokkal feszesebb mint Kaló.
Ez a végjátékban nagy hátránya lesz mikor a lap már szinte alig számít.
Láthattuk Jonas ellen hogy egy nagyobb visszahívás teljesen elbizonytalanítja és aki jó reader észre is veheti rajta könnyen ha nincs semmije.
Nekem Kaló a favoritom.
Nagy respect nagy tudás nagy rutin.
Ennyi
erről beszéltem:D
erről beszéltem:D
Sztem itt az asztalon csak Kaló Dönisznek van meg az esélye és tapasztalata hogy megfogja a pufók cl-t!!!!!!!
Hajrá srácok....
szerintem KQ volt nála. mindenki tippeljen, és a nyertesnek spiri fizessen egy kisfröccsöt. :)
Csorba
Sikertörténet ez a Csorba Csaba... elképesztő a fickó - valaki megnyeri neki otthon a 10$ satelitet, de csak ő tud eljönni, mert az ő nevén játszottak, aztán beüldögél a top7be. Há! Még hogy agresszív játék! Meg M szám, pozició, meg kötelező akció, dehogyis! Időnként kap egy párt, dupláz, és kész is.
Hajrá Csaba! :-)
Tegnap nem hagyhattam ki egy bulit, hisz nőnap volt, nehogy már egyedül ünnepeljenek a csajok, s ilyenkor mindig elég jó az ivararány a szórakozóhelyeken :D :D
Szóval nem követtem az eseményeket, de jó sokat ittam az unibetes sikerekre is, ezek szerint meg is lett a hatása. :D
Hajrá srácok!!!!
Tényleg ezt az élő adást le lehet tölteni majd valahonnan? Voltak kihagyott részek, s pl. mikor Dénes kommentált arra elég kivancsi lennék.