Póker Fórum Archívum > Élő póker > Unibet Open Budapest

KorMil
Válasz matusow88 kommentjére
2009. márc. 8. 16:10

Most már csak ugyebár 7en vannak, előbb Dénes emelt utg-ből, milyen laptartományra bővülhetett ilyenkor a keze?

geri
Válasz KorMil kommentjére
2009. márc. 8. 16:11

Most már csak ugyebár 7en vannak, előbb Dénes emelt utg-ből, milyen laptartományra bővülhetett ilyenkor a keze?

72o,72s

naggeri
Válasz geri kommentjére
2009. márc. 8. 16:18

72o,72s

lol! Talán 54o+

Maguska111
Válasz METALz kommentjére
2009. márc. 8. 16:24

Kaló vs. Spirited

Véleményem szerint spirit sokkal könnyebb elbizonytalanítani és sokkal feszesebb mint Kaló.

Ez a végjátékban nagy hátránya lesz mikor a lap már szinte alig számít.

Láthattuk Jonas ellen hogy egy nagyobb visszahívás teljesen elbizonytalanítja és aki jó reader észre is veheti rajta könnyen ha nincs semmije.

Nekem Kaló a favoritom.

Nagy respect nagy tudás nagy rutin.

Ennyi

Maguska111
Válasz Maguska111 kommentjére
2009. márc. 8. 16:33

erről beszéltem:D

erről beszéltem:D

Petikepoker
Válasz Maguska111 kommentjére
2009. márc. 8. 16:36

Sztem itt az asztalon csak Kaló Dönisznek van meg az esélye és tapasztalata hogy megfogja a pufók cl-t!!!!!!!

Hajrá srácok....

matusow88
2009. márc. 8. 16:36

szerintem KQ volt nála. mindenki tippeljen, és a nyertesnek spiri fizessen egy kisfröccsöt. :)

nos? :D:D

S.Bazsi
2009. márc. 8. 16:41

Csorba

Sikertörténet ez a Csorba Csaba... elképesztő a fickó - valaki megnyeri neki otthon a 10$ satelitet, de csak ő tud eljönni, mert az ő nevén játszottak, aztán beüldögél a top7be. Há! Még hogy agresszív játék! Meg M szám, pozició, meg kötelező akció, dehogyis! Időnként kap egy párt, dupláz, és kész is.

Hajrá Csaba! :-)

Littlemage
2009. márc. 8. 16:42

Tegnap nem hagyhattam ki egy bulit, hisz nőnap volt, nehogy már egyedül ünnepeljenek a csajok, s ilyenkor mindig elég jó az ivararány a szórakozóhelyeken :D :D
Szóval nem követtem az eseményeket, de jó sokat ittam az unibetes sikerekre is, ezek szerint meg is lett a hatása. :D

Hajrá srácok!!!!

Littlemage
Válasz Littlemage kommentjére
2009. márc. 8. 16:48

Tényleg ezt az élő adást le lehet tölteni majd valahonnan? Voltak kihagyott részek, s pl. mikor Dénes kommentált arra elég kivancsi lennék.

Élő ügyfélszolgálat