Eléggé sokat jártam RFP-be úgyhogy ha van kérdés szívesen válaszolok! A vasútállomás kb 10 perc séta a Mártírok és Gyár utca sarkán egy kétszintes épület felső szintjén (alatta valami ruha nagyker van)! A nagyobb versenyeken 30-60 ember jön össze! Parádésan gyenge a mezőny viszont az osztók még ezt is alulmúlják! A cg max 2 asztalon megy 100-200on és 5% a rake ha jól tudom!
Ha már ez amúgy az Uni topik: "UP" van-e náluk? ;)
6k-12k közötti beülős tornákra vagyok hitelesitve, 30-60 közötti létszámmal már elfogadható lehet.
Az Univerzumban egyébként saját elmondásuk szerint nem a szombat a legmenőbb nap, hanem a péntek.
/legalábbis most a Lurdyban/
Talán egy péntek lesz az RFP-ben is.
Mellesleg itt találtam még egyet, ezúttal Kecskeméten.
Honlap még komolyabb:
Póker - Póker klub - Póker club - Kártya játék - Grand Poker Club
Erről bárkinek infó?
:-)
Halo! Belulrol szep a terem , osztok nagyresze kepzett. Teremfonokokre mar nem mondhatni. Cash gamen szep penzek mozognak. Verseny kinalat keves pentek szombaton vannak tobben. Mezony nagyon gyenge. Sokan tablagepeznek az asztalnal ez bellasitja a versenyt nagyon. Kikonyorgik turn , rivert hogy dobjak ki. Osszesegeben ajanlom ABC pokerrel nyereseges lehet barki.
Halo! Belulrol szep a terem , osztok nagyresze kepzett. Teremfonokokre mar nem mondhatni. Cash gamen szep penzek mozognak. Verseny kinalat keves pentek szombaton vannak tobben. Mezony nagyon gyenge. Sokan tablagepeznek az asztalnal ez bellasitja a versenyt nagyon. Kikonyorgik turn , rivert hogy dobjak ki. Osszesegeben ajanlom ABC pokerrel nyereseges lehet barki.
Szerintem ez Kecskemét.
Ha nem tévedek, azért Grand, mert talán a központi nagyszállóban müködik?
(Ahol korábban Kaszinó is üzemelt?)
Itt jól képzettek a dealerek, Fehérvárott meg nem:
Köszi az infókat mindenkinek:-)
Ez a kecskeméti inkább szimpatikus
És a 85km se embertelen , ha valaki megy társulnék egy turára.
Szerintem ez Kecskemét.
Ha nem tévedek, azért Grand, mert talán a központi nagyszállóban müködik?
(Ahol korábban Kaszinó is üzemelt?)
Itt jól képzettek a dealerek, Fehérvárott meg nem:
Köszi az infókat mindenkinek:-)
Nagyon reggel volt még bocsi kollégák igen Kecskemétről van szó:p
Terem nagyon haldoklik sajnos. Aránylag nagy város és sok kis település veszi körül de mégse mozgat meg nagyon senkit .Az élő Poker hanyatlását ez eléggé tükrözi.