Soha nem értettem, minek iszik, ha kihányja útánna.
Reggeri kereslek majd..
Soha nem értettem, minek iszik, ha kihányja útánna.
Reggeri kereslek majd..
A Lurdyban voltam és nem hiszem, hogy túlzóak lennének az elvárásaim hiszen még régen az Alfában játszottam rengeteget, de őszintén szólva nagyot csalódtam a teremben.
Negatívumok:
- Dzsuvás zsetonok
- Okádék mosdó
- Sokat hibázó osztók
- A rebuyokból és az add-onból is vonnak le fee-t???
- A játékosok igénytelen megjelenésűek (bár ez lehet, hogy az alacsony buy-innek köszönhető)
(- A megnyert beülőt nem lehet beváltani cashre (-fee), vagy átruházni)
Pozitívumok:
- Hihetetlenül gyenge mezőny
- Bejutás egy 16+2-es versenyre
- A játékosok ruházatát elfelejtettem jobban szemügyre venni
Egyértelmű live leak de tudjuk be a gyors kiesésednek :D
Mondjuk smiley-t nem tettem, de nem kell minden mondatomat komolyan venni. Flush korábbi bejegyzésén ironizáltam.
Sziasztok.
A Lurdyban a pénteki 12000 forintos freezout versenyen általában mennyi fő szokott lenni? A választ előre is köszi. :)
120-140
Ha csak egyszer tette volna, az még belefér, nem? :D Nem gondoltam rá, hogy a dzsuvás zsetonok így is "keletkezhetnek".
Nem rossz az, csak el kell fogadni bizonyos dolgokat :D Pl. hogy a 3 BB emelésre QQ-val jönnek 4-5-en, gyenge a mezőny, ez igaz, sokan tényleg igénytelenek, ez is igaz, az osztók néha hagynak kívánni valót maguk után, ez is igaz, (múltkor heads up voltam, és az osztó srác konkrétan nem tudta hogy kell heads upot osztani, el kellett magyaráznom neki, hogy megy.) A szövegek nagyok valóban. A struktúra meg hát...alacsony téten játszhatatlan, megy a vagdalózás. Máskor AK allinemet (kb 50 BB) snapcallolta a 4-2, river 2, kivitte, KQ ugyan így, azt a 2-3, river 2, kivitte, ilyen játék megy. Mondjuk ez nem baj, csak idegesítő egy kicsit.