Ez annyira elszomorító ha így van, mert az ember szívesen játszana olyan téten ami már számít, de nem mer az esetleges összejátszás miatt. Mondjuk külföldön sem lehet ezt megakadályozni és sajnos ha kirobban egy ilyen botrány az az élőpóker halála lenne ami senkinek sem jó. A különbség csak annyi hogy kint ez mondjuk csak 10-20 usd vagy afölött merülne fel.
Ez annyira elszomorító ha így van, mert az ember szívesen játszana olyan téten ami már számít, de nem mer az esetleges összejátszás miatt. Mondjuk külföldön sem lehet ezt megakadályozni és sajnos ha kirobban egy ilyen botrány az az élőpóker halála lenne ami senkinek sem jó. A különbség csak annyi hogy kint ez mondjuk csak 10-20 usd vagy afölött merülne fel.
Én most lehet hogy megyek Pestre pár haverhoz aztán játszanék is. De így... 500/500on összejátszanak a 100/200 meg az már nagyon kicsi. :( marad a kurvázás
Sziasztok!
Nem tudja valaki,hogy a péntek esténként megrendezett 3500as versenyek általában meddig tartanak? Csak azért kérdezem,mert tegnap este indultam rajta és most játszottam élőben életemben először,de nagyon furcsa volt,hogy másfél óra után még mindig folyamatosan ültették le az embereket az asztalokhoz ha valaki kiesett és a kijelzőn is csak a 1st prize volt kiírva.
És érdekelne még,hogy 50-100,100-100 cash-en mennyire jó/gyenge a mezőny és mennyire deep a játék?vagy 100bb elég oda beülni? Ha valakinek van tapasztalata akár erről akár a versenyről kérem írja meg:) Köszönöm:)
Hát nem ma voltam utoljára,de gondolom nem sok változik.
Élőben is van late reg. ,ezért a folyamatos ültetés,hogy pontosan hány vakig(ált. 4. szintig szokták),azt nem tudom.Egy 50 fős verseny hajnal 1 körül ér véget,de megint fontos a struktúra.Ebben valaki aktívabb tud segíteni, pár éve nem tornáztam élőben. 50-50en legutóbb egy vasárnap estén 50K volt az átlag stack, iszonyatosan gyenge mezőnnyel. 30as váltásokkal operálható volt és hétfő du 1kor bomlott az asztal,az is csak a terem miatt:)
Köszönöm a segítséget!:)
2. szünetig van late reg (az általában 10 vakszint).
50-50-en nem a mezőnyt nehéz verni, hanem a 10 %-os raket...
2. szünetig van late reg (az általában 10 vakszint).
50-50-en nem a mezőnyt nehéz verni, hanem a 10 %-os raket...