Póker Fórum Archívum > Élő póker > Útitársakat keresek Pardubicére, egy hetes pókerfesztre.

Mil
Válasz Mil kommentjére
2012. jún. 26. 23:58

Én is örülnék ha minél előbb le lehetne fixálni. AMúgy visszaírtam PM-t, Skype valamiért nem enged felvenni senkit.

Galambos Tarzan
Válasz Mil kommentjére
2012. jún. 27. 0:05

Nekem az a problémám, hogy 2007 -ben voltam utoljára Csehországban, fogalmam sincs a mostani árakról, és nem tudom, hogy ha szeretnék 1 - 2 versenyen elindulni kint, esetleg cashezni, akkor kajával, szállással együtt kb. mennyi pénzbe kerülne ez az egész?

Nekem az időpont jó lenne és kedvem is nagyon lenne kimenni, egyedül a pénz kérdés miatt vagyok tanácstalan.

Mil
Válasz Mil kommentjére
2012. jún. 27. 0:34

Hátt. Sokmindentől függ. Nem tudom milyen limiten szeretnél cashezni, nl200 alatt nem igen lesz sztem.
Azt mondom 10BI elég, élő játékban nagyon alacsony a variancia. Szállás 7 napra kb. 300 euró. Kiút, kaja, egyéb kb. ugyanennyi.
3 ezer euró körüli összeget be tudsz fektetni akkor jó.

Galambos Tarzan
Válasz Mil kommentjére
2012. jún. 27. 0:50

Köszi a választ! Sajnos ehhez nem elég stabil a rollom úgy érzem.

5RayFinkle5
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. jún. 27. 0:54

Szállást már néztem.
Olyan 60-70k HUF körül van egy 2 ágyas szoba. A kaja az szerintem annyi mint itthon (gondolom szupermarket ott is van).
Utazás szerintem kocsival lenne célszerű. kb. 800-900 km. Az kb. még 6k HUF (fejenként).

Harvey
Válasz Mil kommentjére
2012. jún. 27. 1:28

Igeretes:)

Mil
Válasz Mil kommentjére
2012. jún. 27. 2:06

A kocsi közben képlékennyé vált, öcsém összetörte. Egyébként nagyon jók a vonatjáratok is ha addig nem készülne el.

gabriel73
Válasz Mil kommentjére
2012. jún. 27. 6:22

sziasztok!Én mindenképpen megyek július 30. és július 5. között. Jövő hét közepére kiderül,hogy akikkel mentem volna,azok jönnek-e. Akkor tudok mondani konkrét infót. Tavaly meg idén voltunk Prágában,s az eurót jobban váltották,mint itthon. j.mazuch@avekont.cz szállás ügyében ezen a címen érdeklődjetek.Tudnak 200m-re szállást a helyszíntől.

Mil
Válasz Mil kommentjére
2012. jún. 27. 14:45

SZuper, köszönjük.
Tehát jól értem, hogy hozzád beférek/ünk abban az esetben ha nem mennek az útitársaid?

5RayFinkle5
Válasz Mil kommentjére
2012. jún. 27. 15:34

Mil: Skypen kívül tudunk még beszélni valahol? (vagy nem akarsz nyomni egy skype reinstall-t ;))

Élő ügyfélszolgálat