Hajrá Birs!
ITM, azaz még 54-en vagyunk játékban. A 8600€ már biztos.
Birs egy nagyobb partit bukott, kb 60.000 ment el egy blöffre (lyuksorra emeltünk, ami nem jött be és a riveren dobatni próbáltunk, ellenfél tízes magas flopon KK-al könnyedén tartott. Rögtön a következő partiban, gyakorlatilag ugyanaz történt, csak ezúttal leesett az alul felül sor a riverre, és az ugyanaz az ellenfél kamatostul visszafizette az előbb nyert zsetonokat.
Jelenleg 137.000 zsetonunk van, átlag olyan 150.000 lehet.
75 perces vacsora szünet következik.
Nice! Hajrá-hajrá!
Egy kis helyesbítés:
Mi ugye már 9 perccel a vakszint vége előtt eljöttünk, ekkor 138.000-el hagytuk ott Bazsit. A vacsoraszünetben Birs viszont tájékoztatott minket, hogy a végén még két partit nyert, így immár 211.000 zseton tornyosul előtte.
Wooow!!! :D
OFF: Zoleee, küldtem egy pm-et
Még 38 játékban.
Kb 40 percen kersztül nem követtem Bazsit, saját kifizetésem intéztem (erről majd külön bejegyzés fog születni, mert ilyet még életemben nem láttam, egy kibaszott nagy vicc). Visszaértem, megérintettem és már nyertünk is egy flipet, 88 vs AQs. Mondtam neki, hogy már a flopon ott lesz a nyolcas, érzem. Már a doorcard az volt. 285.000-nél járunk.
átlag: 220.000
Még 36 játékos. Az összeültetés után Birs Benny Spindlerrel és Tony G-vel került egy asztalhoz.
Bennynek 450.000-re van, szerencsére pozíciónk van rá :-) Birs-el azóta nem történt semmi. 280.000 van előtte.
A versenyt amúgy szokás szerint Ludovic Lacay vezeti. szinte minden versenyen óriási stacket épít, azonban eddig a nagy áttörés még nem sikerült neki. Rengeteg 10-30 közötti eredmény szerepel a neve mellett.
Sick sick sick, amit az utolsó fél órában Birs asztalán láttam, just sick. Még Tony G is azt mondta rá, hogy ez a legdurvább run bad, amit valaha látott.
Vakszint 500/3000/6000
Birs (stack 130.000, mert előtte egy tízes set nem volt elég egy riverre érkező sor ellen) előlről emel 16.000-ig UTG+1 ss allin 43.000-el, MP kisebb gondolkozás után call, Birs szintén call. Flop A-J-3. MP bet 36.000, Birs allin 87.000-el, ellenfél call. MP: QQ, UTG+1: AJ, Birs: AJs.
Ezzel ismét 230.000-ra tornáztuk fel a stackünk. Átlag mikor még 32 játékos van benn, 260.000.
A következő két handben, a QQ-át slowplayező játékos nem akárhogy esett ki. A QQ-ás partit megelőzően több mint 300.000 tornyosult előtte. A fiatal kissé dagadt amcsi emelt, amit egy játékos tartott. Flop: 2hJc7h itt allin keveredtek. Amcsi: KK, ellenfél JhQh River 9h
Következő hand: Ugyanaz az ss, ami a legelső partiban megmenekült AJ-al, előlről allint tol 69500-al, amcsi call AQs, ss:AK Turn K.....
A csávó teljesen készen volt. Mondjuk élőben ilyet még én sem láttam QQ, KK és AK mind suck out.
Következő handben pedig Tony G JJ-al AK ellen esett ki. River K...
Méghogy az online pókerben csalnak :-)
Ma még két vakszintet játszunk, azaz hajnali 4:20 ig. (magyar idő szerint reggel 6:20-ig)
Birs merész, egy idősebb úriember előlről nyitott 21.000-ig, amire Bazsi a komplett 230.000-es stackét tette középre. Az úriember egy kis gondolkozás után felfordítva dobta be a JJ párját. Bazsinál 99 volt :-)
Benny Spindler a JJ repülése láttán csak ránk mosolygott. :-) Tudta mi a helyzet. :-)