WSOP 2008 fő topik - hírek, általános infók, altopik linkek
Lesz ma magyar induló az első versenyen 10k$ Pot Limit Holdem?N em tudjátok? Mintha Ricsi tervezte volna az indulást?
Másik kérdés, hogy lehet-e nézni valahol a neten élőben a versenyt?
Azt nem tudom hogy lehet e nézni de egy bizonyos oldal élőben közvetít bejegyzés formájában.
Kedves Fórumozok!
Javasoljuk, hogy ebben a topikban tegyük fel az idei WSOP-val kapcsolatos általános kérdéseket, véleményeket. Persze egy-egy versenynek, vagy WSOP-és témának bátran lehet külön topikot is nyitni, amelyeket majd igyekszünk innen folyamatosan linkelni is. Szintén itt tervezzük linkelni a kapcsolódó cikkeinket is, így egy helyről rendszerezett formában elérhető lesz minden WSOP-val kapcsolatos az oldalon bárhol megjelent infó.
A Póker Akadémia oldalán a következő aloldalakon publikáltunk/unk WSOP híreket:
WSOP 2007 hírek
WSOP 2008 hírek
Lesz ma magyar induló az első versenyen 10k$ Pot Limit Holdem?Nem tudjátok?Mintha Ricsi tervezte volna az indulást?
Senki nem tud semmi ujsagot Ricsi felol?
Senki nem tud semmi ujsagot Ricsi felol?
Pokerakademia.com - Hírek / WSOP 2008 / WSOP 2008 - Bélabácsi, Mili és Luigi is átlag felett jutott a második napra | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
bélabá zsetonjainak a száma el lett írva 50 000-el szerintem legalábbis egy másik oldalon azt láttam ahogy 90 150-je van így közvetlenül Luigi után helyezkedik el :)
nagyon jól állnak a srácok!!!
hajrá hajráá!!
-
40150 a helyes...
A végefelé sikerült dupláznia
52-vel duplázott AA ellen flop:A23 turn:4 River:T :D