zulusierra
Válasz hoodyhoo66 kommentjére
2012. júl. 11. 15:17

Ma este 6kor ujra talalkozo, majd irok a csoportnak 5:50 korul, ha valaki szeretne csatlakozni es meg nem vettem fel skypre, jelentkezzen: hoody66 (skype)

Hú, én vártam a szavazás végeredményére az időponttal kapcsolatban, de akkor gyorsan kiszaladok egy fejhallgatóért. :D

hoodyhoo66
Válasz zulusierra kommentjére
2012. júl. 11. 15:39

Hú, én vártam a szavazás végeredményére az időponttal kapcsolatban, de akkor gyorsan kiszaladok egy fejhallgatóért. :D

:))
Akkor kihirdetem a szavazas eredmenyet:

Berekezett szavazatok: 1
Szavazas hetfo: 0
Szavazas szerda: 1

Szavazas eredmenye: szerda. (18:00)

zulusierra
2012. júl. 11. 16:45

Igen, így kijön szerda 18:00-ra... :)
Tetszett a múltkori szeánsz, még ha csak passzívan tudtam is részt venni és vártam a következőt, de most megint kénytelen vagyok azt mondani hogy next time, nem találtam normális fejhallgatót és nincs már rá idő hogy bemenjek a városba körülnézni, sry.

hoodyhoo66
2012. júl. 11. 16:48

nincs egy okostelefon vagy valami? :) azzal is lehet skypeolni :) regi webkamera amiben van miki? vagy valami, nem muszaj headset... hat nem tudom a tobbeiktol ki akar megjelenni... majd akkor irok rajuk ha hazaertem...

18orbetter
2012. júl. 11. 16:53

Mennék én is, ha nem probléma (tegnap este nem írtál vissza, de akkor majd ma).

zulusierra
2012. júl. 11. 16:55

Nincs, pedig az előző fejhallgatónak csak ez egyik oldala nem szólt, de kidobtam mert leginkább zenehallgatásra használtam, nem gondoltam hogy kellhet még...

hoodyhoo66
2012. júl. 16. 11:42

Szerdan este 6kor ujjab skype csoport Tali, kerlek keszuljetek!

zulusierra
2012. júl. 16. 12:19

Szerdan este 6kor ujjab skype csoport Tali, kerlek keszuljetek!

Most minden adott hogy részt vegyek. :)

zulusierra
2012. júl. 18. 16:54

Mi a helyzet, leszünk ma?

hoodyhoo66
2012. júl. 19. 11:13

Meeting minutes:
Nagyon hasznosnak ereztem a tegnapi talalkozot is. Szebi, Zulu, Madi, es jomagam voltunk jelen. Atneztunk par kezet mindenkitol, majd valahogy a hatasos, es eletszeru bloffszitukat kezdtuk megtargyalni. Ami ahogy erzem mindenki szamara tanulsagos volt (kiveve talan Madi:) ). Orulok, hogy ilyen jol alakul a csoport talalkozo, mar amikor osszejon... Remelem meg sok hasznos leosztast, es temakort tudunk majd atbeszelni a jovoben.

Élő ügyfélszolgálat