Póker Fórum Archívum > Fix-limit Hold’em > Miért éppen fix limit?

itispayday
Válasz mikee1978 kommentjére
2008. ápr. 14. 17:24

raise preflop
bet flop, turn
check behind river
ha betel riveren call

mikee1978
Válasz itispayday kommentjére
2008. ápr. 15. 12:57

want2push???

Szia!
want2push,amit felraktál induló táblázatot abban a számok mit jelentenek?
Nem veszéjes A,x egyszinüvel menni egy kezdönek?
Azért nem csak a titánra lehet használni ugye?Vagy vegyem feszesebbre ezt a táblázatot más oldalon?
mikee1978

want2push
Válasz mikee1978 kommentjére
2008. ápr. 16. 11:45

Szia!
want2push,amit felraktál induló táblázatot abban a számok mit jelentenek?
Nem veszéjes A,x egyszinüvel menni egy kezdönek?
Azért nem csak a titánra lehet használni ugye?Vagy vegyem feszesebbre ezt a táblázatot más oldalon?
mikee1978

Gondolom azokra a számokra gondolsz, amelyek a "Call", illetve a "Raise" után szerepelnek. Kicsit bizonytalan vagyok, de sztem a "Call 3"-at például úgy kell értelmezni, hogy akkor limpeljünk, ha azt legalább még 3 játékos megtette előttünk. A "Raise First In, Call 1" meg azt jelentheti, hogy akkor emeljünk, ha még senki se szállt be előttünk, ha meg már egy játékos limpelt, akkor mi is tegyük azt. A "Raise 1, Call 2"-et meg úgy, hogy addig emeljünk, amíg még max. egy játékos limpelt, míg ha már kettő is, akkor inkább csak mi is limpeljünk.

Az Axs kapcsán a pozíciótól is függ, hogy mit ajánl. Nem vagyok egy Fix Limit guru, így ebben a kérdésben nem foglalnék határozottan állást. Alapvetően viszont jól kidolgozott indulási táblázatnak tartom (nem én csináltam, a neten találtam vhol).

mikee1978
Válasz want2push kommentjére
2008. ápr. 16. 14:51

:)

Köszi!

Littlemage
Válasz naná hogy kommentjére
2008. júl. 9. 17:12

Sziasztok

Szerintem stratégiában a legjobb a PokerStrategy: Learn online poker, poker strategy, poker forum, poker videos, poker news
és ha a tesztett jól kitöltöd kapsz 50 dollárt kezdőtökének arra az oldalra ahova kéred.

Ájjááá le. a tesztet meg egy t-vel kell írni, agyoniskolázott....

R1per2
Válasz Littlemage kommentjére
2008. aug. 5. 18:16

Olvastam póker magazinban, hogy a WSOP mellett megrendezett Gaming EXPO-n mutatták be a Polaris nevű pókerező programot, aki összesítésben sikerült legyőznie az embereket.
Ha egy ilyen bot beszabadul az online pokerbe, lesz még értelme ott játszani?

Lordius
Válasz R1per2 kommentjére
2008. dec. 25. 13:50

Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani valami magyar nyelvű könyvet kis tétes NL-hez? Esetleg ha valaki tudna küldeni e-bookot azt is megköszönném.

Lordius
Válasz Lordius kommentjére
2008. dec. 25. 13:51

Bocs Fix Limitre gondoltam :)

GamblingMan
Válasz Lordius kommentjére
2009. jan. 10. 21:05

super systemben 80 oldalt szentelnek a fix limitnek és szerintem elég alapos

Lordius
Válasz GamblingMan kommentjére
2009. jan. 12. 3:26

Szerintetek melyik teremben érdemes elkezdeni játszani fix limitet? Egyenlőre csak mikro tétben.

Élő ügyfélszolgálat