Póker Fórum Archívum > Fix-limit Hold’em > Niki Jedlicka (Kaibuxxe) $1 milliós bukószériában

pokeradmin
2007. dec. 4. 10:36
Zoleee
Válasz pokeradmin kommentjére
2007. dec. 4. 11:40

En rendszeresen olvasom a blogjat, amiben írt is ezekről, persze pontos adatokat nem adott meg. De azt is írta hogy ezek a figyelő szoftverek nem túl pontosan dolgoznak, hisz csak a NL es a PLO -át figyelik. Omaha hi-low és fix limit holdemet pedig nem. Állítása szerint az egész évre tekintve még így is a 3. legnagyobb nyerő a full tilten.

egy pár idézet a német nyelvű blogjából:

zu HSDB: Die Seite ist aeusserst inkorrekt bei ihren Results, ausserdem trackt sie wie schon gesagt nur NL und PLO, was bei den meisten großen Spielern gar nichts aussagt… Schon mal Ilari beim O8 gesehen?- you are in for a treat- oder EliElezra bei HORSE…

Ich behaupte mal, zur top 3 der groeßten gewinner des jahres zu zaehlen (online natuerlich), wenn nicht sogar der groeßte zu sein. bezueglich sorgen um bankroll management kann ich also entwarnung geben.

kanrich_
Válasz Zoleee kommentjére
2007. dec. 4. 12:06

Azért elképzelem a szitut, amikor az alig 20 éves Niki felkel reggel (délben? este?) és anyuci kérdezi a vacsoránál:

-Játszottál kisfiam? Hogy ment mostanában?
-Semmi különös anyu, nem volt az igazi mostanában. Buktam 1 milliót! De nyugi! Nem eurót, hanem csak dollárt!

zoltanh
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. dec. 4. 12:11

"-Játszottál kisfiam? Hogy ment mostanában?
-Semmi különös anyu, nem volt az igazi mostanában. Buktam 1 milliót! De nyugi! Nem eurót, hanem csak dollárt!"

Ez nagyon nagy LOL

Slash
Válasz zoltanh kommentjére
2007. dec. 4. 12:44

"Jedlicka nemrégiben azt nyilatkozta, hogy egy kicsit pihenteti a high stakes Pot Limit Omaha-t a Full Tilten és nem fizet be egy darabig."

Ahhoz képest most is játszik:D

kanrich_
Válasz Slash kommentjére
2007. dec. 4. 14:21

"Jedlicka nemrégiben azt nyilatkozta, hogy egy kicsit pihenteti a high stakes Pot Limit Omaha-t a Full Tilten és nem fizet be egy darabig."

Ahhoz képest most is játszik:D

Jaja, megnéztem én is. 100/200-as $8000 CAP PL Omaha Hi asztalon nyomja shorthanded (3 játékos).

Ő is ember ezek szerint. Nem bírja ki, hogy ne játszon :D

Wild500
Válasz pokeradmin kommentjére
2013. febr. 20. 15:22

Még így is -260k -ban van a HSDB szerint

Élő ügyfélszolgálat