A TILT videóm az hasznos vajon? Nem szégyellem, de tényleg elég gáz dolgokat műveltem benne, s főleg az, hogy az utolsó dollárjaimmal játszottam.
Áááá gondolom ezzel a hozzászólással meg is csináltam a reklámot neki. :)Mindegy nézzétek csak meg, s egyet megtanulhattok belőle: Hogyan ne játsszatok :)))
Godmode videoinál a fájl ugyan lejön, de download.php-ként menti el. Ha átnevezem download.mpeg-nek, akkor azért lejátsza. Mindez Mozilla alól.
Nem tudom miert lett atlinkelve az admin altal, de ha az en eredeti linkjeimrol toltod, akkor rendesen, nevvel jon...
A nagy videotopic beindulás hatására délelőtt csináltam egyet. Rövidre sikeredett (kb. 25 perc játék), plusszos lett, a kommentek közepesek (ill. néha nagyokat félrebeszélek :)), sajnos közben telefon volt, meg le kellett lépnem. De ha érdekel valakit, megcsinálom, s feltöltöm.
De ha érdekel valakit, megcsinálom, s feltöltöm.
ja, töltsd!
Tömörítési gondjaim vannak vele, ma már nem bíbelődök vele, Viszont hét elején elég sok dolgom lesz, lehet csak szerda körül-re lesz kész.
Oktatóvideók?
Sziasztok!
Nagyon jó ötlet videókat feltenni, megvizsgálni a másik játékát...bizonyos feltételek mellett.
Tehát pl. egy sokasztalos játéknak érdekességképpen van értelme, eddig inkább csak youtube-on láttam ilyet, jó hogy magyarok között is ilyen téten is játszanak így.
Viszont szerintem egy videónak úgy van értelme, hogyha lehet belőle tanulni is. Pl. játékstílust illetően, illetve hogy a különböző limiten hogy változik az agresszió vagy az indulólapok skálája. 1-1 party kielemzésére elég egy hh.
Valahogy kategorizálni kellene melyik milyen jellegű video, illetve a feltöltőnek a limitek mellett azt is jó lenne tudatni, miért tette fel pont azt a videot.