Jelenleg 2 honapja nem jatszottam online cash gamet. Előben jatszottam, meg sok egyeb mas elfoglaltsagom volt és lesz is. Sajna nincs idöm jatszani, es hogy öszinte legyek kedvem se. Mivel nem azert mondtam fel hogy napi 6 orat jatszak... Nekem a napi 2-3 ora jatek tökeletesen eleg. Ebböl csupan egy i podra fussa. Nyilvan vehetnek egyet, de minek ha majd ajandekba kapom. A vip pontokat max tourneykra hazsnalhatnad fel amugy, Es ha jol ertelmeztem az ipod a rakebacken felül jar... Akkor miert vegyem meg?
Nem ertem... na mindegy
Ami a kisebb tétet illeti abban igazad lehet... 100NlL-en mar nincs különbseg...
De szerintem a kis jatekosoknak is kifognak valamit talalni. Hisz nem lehet erdekük, hogy ők rosszul jarjanak és otthagyjak a termet...
Bocsanat, semmikeppen sem kotozkodesbol irtam, emberek vagyunk, mashogy allunk a dolgokhoz, nem elszamoltatni akartalak... ;):D
Azt nézem, ha az egér is kell meg az ipod is akkor 10800 pontot kell érte szerezned.De ha külön külön szerzed meg akkor csak 10100:)
Azt nézem, ha az egér is kell meg az ipod is akkor 10800 pontot kell érte szerezned.De ha külön külön szerzed meg akkor csak 10100
Sziasztok!!!
Azt szeretném kérdezni hogy nl 20 hány órát kéne játszanom hogy ki tudjak dolgozni 3200 vip pontot?
thx előre is
Senki sem tudja?
Senki sem tudja?
Azt szeretném kérdezni hogy nl 20 hány órát kéne játszanom hogy ki tudjak dolgozni 3200 vip pontot?
Négy darab 6max asztalon nl20 kb mennyit kell játszani egy lag játékosnak. Egy sima közepes lagnak?
thx előre is
bb
Négy darab 6max asztalon nl20 kb mennyit kell játszani egy lag játékosnak. Egy sima közepes lagnak?
thx előre is
bb