k1cs1
Válasz danfiu kommentjére
2010. dec. 29. 0:33
Nem +ev tiltelni, foleg omahaban...Szomoru estek lehetnek, ha eltiltelsz 15bi-t egy este alatt, akarmilyen szint is..
Ezt mintha én írtam volna. Tegnap buktam 3bi-t aztán idegből 10$-ból csináltam 240$-t a végén 220$-nál befejeztem de idegesített, hogy miért nem szálltam ki 240$-nál meg próbáltam visszanyerni azt a 20$-csit... és 0 lett a vége..., hogy ez miért volt jó. Teljesen nem értem magam, lehet be kéne fejeznem az Online pokert?...
SipKa
Válasz k1cs1 kommentjére
2010. dec. 29. 13:59
Bár ez csak úgy működhet ha sikerül legyőznöm a Tiltet!! ami szerintem elég nehéz lesz számomra. Aki esetleg tudna ebben segítséget nekem annak megköszönném! Emellett a cél a PLO100 lenne de ami szerintem meg is lenne az a PLO50 ha ezt a TILTESDIT:D hanyagolnám!
"Ha folyton azon problémázol, hogy jajj nem megy, lemákoltak, már megint ászpár volt nála, X bájinnel vagyok EV alatt, attól mi lesz jobb? Semmi."
Titcar interjúból idéztem, sztem a tilt fölöslegességét ennél jobban semmi esm fejezi ki.
KOLOK007
Válasz SipKa kommentjére
2011. jan. 1. 13:40
2011
Kijutni egy EPT versenyre és legalább az első napot túlélni :)
Gabiru
Válasz k1cs1 kommentjére
2011. jan. 4. 12:23
Igen, de úgy érzem újra el kell. És még segítenének olyan játékosok, akik szintén nehezen tudták csak legyőzni vagy ha nem is teljesen de már tudnak ellene mit tenni.
Fektess le szabályokat ha tiltelsz vagy buksz mondjuk -3BI akkor állj fel és hagyd abba a játékot! Majd máskor jobb lesz csak ne tetézd azzal a bajt hogy tovább erőlködsz!
Végy rólam példát én egy nap alatt fél BR buktam emiatt!
Szoval fektess le bizonyos szabályokat amikhez ragaszkodni fogsz és akkor nem lesz prbléma és probáld lazán felfogni a dolgokat mert nem az életed múlik azért rajta!
RELAX!
okoska17
Válasz Gabiru kommentjére
2011. jan. 4. 12:48
sziasztok!
bocsi hogy ide kontárkodok, de megszeretném kérdezni,hogy hogyan tudnék képet feltölteni a profilomhoz!
előre is köszi
crazy3317
Válasz okoska17 kommentjére
2011. jan. 4. 13:02
sziasztok!
bocsi hogy ide kontárkodok, de megszeretném kérdezni,hogy hogyan tudnék képet feltölteni a profilomhoz!
előre is köszi
fórum, kezelőpult, logo módosítása.
a fórumon belül van egy olyan opció is, hogy "keresés". ajánlom figyelmedbe.
Agitator
Válasz crazy3317 kommentjére
2011. jan. 4. 13:26
Idei célok:
Fiss cselendzs lejátszása Chubbyhun ellen :D
Ja és kijutni vmi live eventre szatelitről
Nem tudom melyik reálisabb :D