Rosalinda89
Válasz Kia PRO kommentjére
2012. júl. 14. 22:19

Esetleg drog, ital, kurvák, játékgép, sportfogadás?

Kb. ennyi

klall
Válasz Rosalinda89 kommentjére
2012. júl. 14. 22:31

Kb. ennyi

melyik versenyen nyerted?

Rosalinda89
Válasz klall kommentjére
2012. júl. 14. 22:43

melyik versenyen nyerted?

Szitendgóba' nyertem.

JuhaAasz
Válasz Rosalinda89 kommentjére
2012. júl. 15. 0:48

hagyjátok már a visszakérdezésekkel. életszerű a 20k meg az elbaszása meg a szitendgó'. majd ha látok egy bizonyítékkal teli képet elhiszem. ha meg tényleg ilyenekre baszna el valaki 20k$-t, azzal hadd fogjak már kezet, miközbe a tenyeréből egy 1000-es címletű $ áttapad az én tenyerembe

Evolution
Válasz JuhaAasz kommentjére
2012. júl. 16. 1:34

Egy kicsit pofátlan egy kérdésnek tartom ezt a szavazást. már már megüti a "van-e már a PokerStars-on számlád" szintjét!
persze egymásnak esni, drogról és kurvákról értekezni itt is lehet, mint minden topicban. hmm. nem is értem, hogy miért nem fórumozok többet manapság.

Sim0nph0enix
Válasz Evolution kommentjére
2012. júl. 16. 6:39

Egy kicsit pofátlan egy kérdésnek tartom ezt a szavazást. már már megüti a "van-e már a PokerStars-on számlád" szintjét!
persze egymásnak esni, drogról és kurvákról értekezni itt is lehet, mint minden topicban. hmm. nem is értem, hogy miért nem fórumozok többet manapság.

Gyakorlatilag ugyanezt akartam leírni,csak sokszor már sok dologhoz azért nem szólok hozzá,mert ugyan szívesen megtenném,aztán mindig rájövök,hogy nem éri meg ráfordítani az energiát.
Sajnálom,hogy ezt írom,mert nagyon szeretem ezt az oldalt tényleg, és továbbra is a legjobbak között tartom számon,de manapság tényleg úgy érzem érdemes jobban szelektálni mindent,nemcsak a hozzászólásokat.

MADriD
Válasz Pokeradmin kommentjére
2012. júl. 16. 11:37

nekem végtelen, mire szavazzak? :D

rockett
Válasz MADriD kommentjére
2012. júl. 16. 11:50

nekem végtelen, mire szavazzak? :D

küldök privátban egy számlaszámot, támogasd a szegény grindereket :)

redoubtable
Válasz dieffenbachia kommentjére
2012. júl. 16. 11:52

Gondolom nem pókeren?
20e$ simán elmegy egy év alatt ha nagy lábon él az ember. nők buli szórakozás. Attól függ ki mihez van szokva vagy hogy megdolgozott e azért a pénzért.

Válság előtt (2008 szept. ig) havi 1.5M FT ot költöttem. Így a 20K$ kb 75 naponta ment el. Most ürülnék, ha ennek az 1.5M nak csak az 1/3 ad át megkeresném havonta.

Maxxxika
Válasz redoubtable kommentjére
2012. júl. 16. 11:57

Válság előtt (2008 szept. ig) havi 1.5M FT ot költöttem. Így a 20K$ kb 75 naponta ment el. Most ürülnék, ha ennek az 1.5M nak csak az 1/3 ad át megkeresném havonta.

Szabad kérdezni? :D

Azért remélem volt annyi eszed, hogy nem dőzsölted el az egészet.

Élő ügyfélszolgálat