Esetleg drog, ital, kurvák, játékgép, sportfogadás?
Kb. ennyi
melyik versenyen nyerted?
hagyjátok már a visszakérdezésekkel. életszerű a 20k meg az elbaszása meg a szitendgó'. majd ha látok egy bizonyítékkal teli képet elhiszem. ha meg tényleg ilyenekre baszna el valaki 20k$-t, azzal hadd fogjak már kezet, miközbe a tenyeréből egy 1000-es címletű $ áttapad az én tenyerembe
Egy kicsit pofátlan egy kérdésnek tartom ezt a szavazást. már már megüti a "van-e már a PokerStars-on számlád" szintjét!
persze egymásnak esni, drogról és kurvákról értekezni itt is lehet, mint minden topicban. hmm. nem is értem, hogy miért nem fórumozok többet manapság.
Egy kicsit pofátlan egy kérdésnek tartom ezt a szavazást. már már megüti a "van-e már a PokerStars-on számlád" szintjét!
persze egymásnak esni, drogról és kurvákról értekezni itt is lehet, mint minden topicban. hmm. nem is értem, hogy miért nem fórumozok többet manapság.
nekem végtelen, mire szavazzak? :D
nekem végtelen, mire szavazzak? :D
Gondolom nem pókeren?
20e$ simán elmegy egy év alatt ha nagy lábon él az ember. nők buli szórakozás. Attól függ ki mihez van szokva vagy hogy megdolgozott e azért a pénzért.
Válság előtt (2008 szept. ig) havi 1.5M FT ot költöttem. Így a 20K$ kb 75 naponta ment el. Most ürülnék, ha ennek az 1.5M nak csak az 1/3 ad át megkeresném havonta.