Hát azért ez elég fura egy kérdés volt mikki :) Nyilvánvaló, hogy dolcsiról van szó, és összesen értette sztem.
... de hozzá ami kockázatot kellett vállalni és a rengeteg plussz stressz ...
csak olyat akit nagyon ismerek, és tudom h képes nyerő lenni
van is erre példa :)
Mi az a rengeteg stressz?
nem nagy osszegrol volt szo, ezer dollar korul csak, de amikor olyan email-t kapsz, amiben ez all nagyjabol: hogy lofa** a se**edbe, nem kapsz tolem semmit, a batyam jogot tanul es nem tudsz semmit artani nekem jogi uton, akkor az nem teljesen hagy nyugodtan.
"rengetegszer elofordul, hogy belebofognek a mikrofonba"
Bocs, de ezen én nagyon röhögtem. :o
Vajon észrevették, hogy mit csináltak? Nekem van olyan ismerősöm (sajnos), akinek annyira természetes, hogy hangosan böfög, hogy észre sem veszi...
Amúgy az egész sztori sokkoló. Én biztosan csak olyannak segítenék, akivel már megvan a megfelelő nexus.
Azt nem is értem, hogy az ilyen böfögős jöttmenteket miért vállaltad el. Ennél azért biztos, hogy jobb grinde-olni.
Üdv. Tesla79
az a problema hogy nem fordult elo az elso orakon, alairod a szerzodest aztan szamara meg ez termeszetes. rengeteg amerikai ugye azt vallja, mert a tv-ben azt mondtak a bofoges egeszseges es nem jo bennt tartani. csak azt a reszet nem mondtak a tv-ben hogy marha nagy bunkosag. ezert nem tunik fel neki
szamomra pedig az a termeszetes hogy ezt nem feltetelezem senkirol es alapjaban pozitivan allok mindenkihez, tehat nem kezdhetem azzal a szerzodest meg az egyezkedest, hogy nem vallalok olyat aki belebofog a mikrofonba, mert ezzel negativ egyezkedesi lancot inditanek a "normalis" reszevel a tarsasagnak, hogy miert is feltetelezek ilyet.
Böfögés után legalább egy sorry-t nem eresztett el?
Ahogy olvasom a soraidat, hogy a stackelésbe havonta hány órát ölhetsz bele felmerült bennem, hogy a te saját játékoddal nem jönnél ki jobban órabérileg ha ennyivel többet játszanál?
Böfögés után legalább egy sorry-t nem eresztett el?
Ahogy olvasom a soraidat, hogy a stackelésbe havonta hány órát ölhetsz bele felmerült bennem, hogy a te saját játékoddal nem jönnél ki jobban órabérileg ha ennyivel többet játszanál?
az a problema......