Egy 10 évvel ezelőtt NL100. on stabilan nyerő CG regulár ma már NL10. en sem állná meg a helyét.
Új szavazásunk elindult. Sokszor halljuk hogy a 10 évvel ezelőtt NL100-200-on sikeres játékosok ma már sehol nem lennének, NL10-en is elbuknának.
A kérdés: Egy 10 évvel ezelőtt NL100-on stabilan nyerő CG regulár ma már NL10-en sem állná meg a helyét.
Szerintem NL10-et verné egy ex NL100 játékos, az már nehezebb kérdés, hogy mondjuk egy ex NL200-400 játékos NL50-100-on most mit érne el. Nyilván "csuklóból", mert ha nekiáll és újra képzi magát, akkor nem látom, miért ne lehetne nyerő a korábbi tétjein (csak alacsonybb winrate-tel).
évente számolnék -1bb/100-nyi romlással körülbelül. vagy rosszul tippelem?
Simán tudna. Az akkori NL100-200 mezőny sem olyan volt hogy minden asztalnál kettő képzetlen tök vakon játszó hal ült.
Ma az a kép él sokak fejében hogy annak idején a hülyék is milliókat tudtak nyerni a játékkal magasabb téteken.
évente számolnék -1bb/100-nyi romlással körülbelül. vagy rosszul tippelem?
Különböző fórumokon olvashatunk régi midstakes regulárok "tollából" arról, hogy visszatérés után manapság mikrolimitet nem verik továbbképzés nélkül, szóval elképzelhető.
Sztem már NL10 SEM nem nevezhető agyhalott limitnek, teli van orosz/belorusz/ukrán/keletEU próval akik itt keresik meg a kajapénzt szóval elég komolyan veszik a dolgot.
Rólam szól a szavazás. :) Azt gondolom, hogy most, hogy pár évig kb. 100 handet nem játszottam összesen valóban gondot okozna az NL10 is. Kezdjük azzal, hogy ott van a HUD és nem emlékszem, hogy melyik szám mit mutat. Szerintem kellene kb. 2-3 hónap, hogy visszaszokjak arra, hogy mi micsoda, tudjak figyelni többfelé és ne engem csapdázzanak be a szovjet utódállamok, hanem én csavarjam ki a kezükből a fegyvert, ha szabad ezzel a militáris hasonlattal élnem.
Ha szeretnétek tehetünk egy próbát, de csak ha valami tétje is lenne. Ha elkezdek szórakozásból NL10-en játszani biztos annyira lenne komoly az eredmény, mint amennyire én tudnék komolyan venni most egy 1000 Ft-os emelést.
Ezt a szavazást lezártuk, a téma persze továbbra is aktív marad.
Egy 10 évvel ezelőtt NL100-on stabilan nyerő CG regulár ma már NL10-en sem állná meg a helyét.