Szégyen, hogy van ilyen topic.
Megtörtént már 2x is...:)
Nekem meg az jutott eszembe, olyan szavazás vajon volt-e már, hogy mennyi itt az Akadémián az átlagéletkor. Mert ugye a kérdés írója barátnőről beszél, a feleséget mint opciót nem szerepelteti :)
Szóval, hogy válaszoljak is: természetesen nem válnék el a póker miatt :) Szerencsére nincs is rá szükség, megértő az asszony, csak a tiltes időszakokat nem szereti, olyankor elég mogorva vagyok :D
Kérdezzük meg Camillo30 barátnőjét,biztos fel tud hozni néhány ellenérvet is :D
.
Nekem csajom is pokerezik. Küldözgetem mindig a 10 dodikat. de legalább csend van. :D
sunáznám..
:D
nekem mindig az edzést sokallja mind, "jó vagy már igy is, ne járj annyit" de nálam ez nem vitatéma. viszont sztem Ti úgy vagytok a pókerrel, mint én az edzéssel: egy biztos, az edzés marad, a többit meglátjuk, ha nem birja, mehet ;)
amúgy legutóbb nagyon jól megoldottam a dolgot, amig én edzeni voltam, addig asszony pókerezett PKRen 10centes freeroll SNGt. :) egy idő után nyert is eleget, meg is lepődtem!
Nekem meg az jutott eszembe, olyan szavazás vajon volt-e már, hogy mennyi itt az Akadémián az átlagéletkor. Mert ugye a kérdés írója barátnőről beszél, a feleséget mint opciót nem szerepelteti :)
Szóval, hogy válaszoljak is: természetesen nem válnék el a póker miatt :) Szerencsére nincs is rá szükség, megértő az asszony, csak a tiltes időszakokat nem szereti, olyankor elég mogorva vagyok :D
Jogos, a barátnő esetében kéretik adott esetben a feleséget is érteni. Átlagéletkoros szavazás volt már, lásd itt:
Lásd itt
Ez csak attól függ hogy mennyire komoly a kapcsolat és mennyire komolyan pókerezik valaki. nyilván komoly barátnőnél és hobbipókerezésnél is egyértelmű a válasz, és akkor is ha valami komolyan csinálja a pókert, versenyekre jár, esetleg ebből él meg, és van egy kialakulóbanlévő kapcsolata.
Akinél meg évek óta megvan a kapcsolat, és nincs semmi gond, és már régen pókerezik is, ott meg nyilván a két dolog szépen megfér egymás mellett. Legalábbis szerintem, így nekem egy kicsit értelmetlen a kérdés.