igen.
Én értem mit mondd hunsilverline, és ésszerűnek tűnik ez a magyarázat is. Tehát az hogy ápr. 15 után az FTP-nek pénzügyi problémái támadtak (amit saját maguknak köszönhetnek), ezt látván konkurens cégek (nem pont pókertermek), akiknek erős befolyásuk van (pl.: ez az európai befektetőcsoport), ráugrottak az FTP-re.
Még egy a találós kérdéshez.
Melyik cég az,amelyiknek visszavonták az engedélyét,ennek ellenére a honlapjukon az van,hogy rendszerfrissítés miatt nem elérhető pillanatnyilag?
A játssz most gombra kattintva még mindig letölthető a kliens,amit ugye nem lehet elindítani?
Tehát a honlapra nem kitesszük a tényeket,tájékoztatjuk a felhasználókat,és elnézést kérünk mindenkitől,hanem továbbra is szemérmetlenül hazudunk.
Valószínűleg ez a legjobb módja az elveszett bizalom visszaszerzésének.
akkor magyarázdd már el, hogy mit jelent az, hogy a PS beáldozza az amerikai piacot?
Én értem mit mondd hunsilverline, és ésszerűnek tűnik ez a magyarázat is. Tehát az hogy ápr. 15 után az FTP-nek pénzügyi problémái támadtak (amit saját maguknak köszönhetnek), ezt látván konkurens cégek (nem pont pókertermek), akiknek erős befolyásuk van (pl.: ez az európai befektetőcsoport), ráugrottak az FTP-re.
Az, hogy nem ismered az előzményeket, kis barátunk egy másik topicban azt pedzegette, hogy akár a PS (is) állhat az ügy mögött (értsd: fekete péntek mögött), mert a szent cél az valójában, hogy az FTP-t tönkretegyék (érted, az nem zavarta, hogy a PS is elbukta az amcsi piacot...).
Ez már csak következmény. A gond az, hogy a PS és az UB is ugyan azt a pofont kapta, de a PS látványosan jól oldotta meg a helyzetet, az FTP pedig nem, HS, ezt meg nem akarja elfogadni.
Ő egyáltalán nem ezt mondja ez óriási baromság. Ő sztem azt mondja, hogy ápr. 15 után, amikor beütött az FTP-nek (pénzproblémák), akkor szálltak rá
Azért én ezt a "játszom ott továbbot" átgondolnám mert csak azt a szolgáltatót választom amelyik minden szerződésben szereplő pontnak eleget tesz és nem sunyiskodik...bár azt hozzáteszem ezek után nem biztos hogy ennyi játékosa lesz mint eddig de szép lassan alakul az majd...
Azért én ezt a "játszom ott továbbot" átgondolnám mert csak azt a szolgáltatót választom amelyik minden szerződésben szereplő pontnak eleget tesz és nem sunyiskodik...bár azt hozzáteszem ezek után nem biztos hogy ennyi játékosa lesz mint eddig de szép lassan alakul az majd...