Póker Fórum Archívum > Főoldali szavazások > Ha ma helyreállna a Full Tilt Poker működése, akkor...

hippiasz
Válasz nando42 kommentjére
2011. júl. 2. 2:07

igen.

akkor magyarázdd már el, hogy mit jelent az, hogy a PS beáldozza az amerikai piacot?

hippiasz
Válasz hippiasz kommentjére
2011. júl. 2. 2:13

Én értem mit mondd hunsilverline, és ésszerűnek tűnik ez a magyarázat is. Tehát az hogy ápr. 15 után az FTP-nek pénzügyi problémái támadtak (amit saját maguknak köszönhetnek), ezt látván konkurens cégek (nem pont pókertermek), akiknek erős befolyásuk van (pl.: ez az európai befektetőcsoport), ráugrottak az FTP-re.

BMWE46
Válasz 1blackknight kommentjére
2011. júl. 2. 2:14

Még egy a találós kérdéshez.
Melyik cég az,amelyiknek visszavonták az engedélyét,ennek ellenére a honlapjukon az van,hogy rendszerfrissítés miatt nem elérhető pillanatnyilag?
A játssz most gombra kattintva még mindig letölthető a kliens,amit ugye nem lehet elindítani?
Tehát a honlapra nem kitesszük a tényeket,tájékoztatjuk a felhasználókat,és elnézést kérünk mindenkitől,hanem továbbra is szemérmetlenül hazudunk.

Valószínűleg ez a legjobb módja az elveszett bizalom visszaszerzésének.

Mert a tájékozatlan hobbipókereseket így könnyedén visszaszerezhetik (ha kinyitnak).
A hobbisták után pedig mennek a pro-k. (már aki...)

nando42
2011. júl. 2. 2:16

akkor magyarázdd már el, hogy mit jelent az, hogy a PS beáldozza az amerikai piacot?

Az, hogy nem ismered az előzményeket, kis barátunk egy másik topicban azt pedzegette, hogy akár a PS (is) állhat az ügy mögött (értsd: fekete péntek mögött), mert a szent cél az valójában, hogy az FTP-t tönkretegyék (érted, az nem zavarta, hogy a PS is elbukta az amcsi piacot...).

nando42
2011. júl. 2. 2:19

Én értem mit mondd hunsilverline, és ésszerűnek tűnik ez a magyarázat is. Tehát az hogy ápr. 15 után az FTP-nek pénzügyi problémái támadtak (amit saját maguknak köszönhetnek), ezt látván konkurens cégek (nem pont pókertermek), akiknek erős befolyásuk van (pl.: ez az európai befektetőcsoport), ráugrottak az FTP-re.

Ez már csak következmény. A gond az, hogy a PS és az UB is ugyan azt a pofont kapta, de a PS látványosan jól oldotta meg a helyzetet, az FTP pedig nem, HS, ezt meg nem akarja elfogadni.

hippiasz
2011. júl. 2. 2:19

Az, hogy nem ismered az előzményeket, kis barátunk egy másik topicban azt pedzegette, hogy akár a PS (is) állhat az ügy mögött (értsd: fekete péntek mögött), mert a szent cél az valójában, hogy az FTP-t tönkretegyék (érted, az nem zavarta, hogy a PS is elbukta az amcsi piacot...).

Ő egyáltalán nem ezt mondja ez óriási baromság. Ő sztem azt mondja, hogy ápr. 15 után, amikor beütött az FTP-nek (pénzproblémák), akkor szálltak rá

hippiasz
2011. júl. 2. 2:25

Ez már csak következmény. A gond az, hogy a PS és az UB is ugyan azt a pofont kapta, de a PS látványosan jól oldotta meg a helyzetet, az FTP pedig nem, HS, ezt meg nem akarja elfogadni.

Persze a PS jól kezelte a helyzetet (mint ahogy a pénzt is), de nekik kevesebbet kellett kifizetni is arányaiban, mivel a játékosállomány kb (30-35%-a volt csak amerikai.

nando42
2011. júl. 2. 2:41

Ő egyáltalán nem ezt mondja ez óriási baromság. Ő sztem azt mondja, hogy ápr. 15 után, amikor beütött az FTP-nek (pénzproblémák), akkor szálltak rá

sok mindent mondott már két nap alatt, de az tény, hogy egyikünk sincs információ birtokában, így az egész egy merő találgatás. bizonyítani kéne az állításokat, na azt meg ugye... az bőven kevés, hogy "logikusnak hangzik...".

amennyiben ezek után pénzt bíztok az FTP-re, az tényleg magánügy, de ne az legyen már a full tilt hülye, akinek esze ágában sincs.

Iniesta
2011. júl. 2. 2:46

Azért én ezt a "játszom ott továbbot" átgondolnám mert csak azt a szolgáltatót választom amelyik minden szerződésben szereplő pontnak eleget tesz és nem sunyiskodik...bár azt hozzáteszem ezek után nem biztos hogy ennyi játékosa lesz mint eddig de szép lassan alakul az majd...

hippiasz
Válasz Iniesta kommentjére
2011. júl. 2. 2:55

Azért én ezt a "játszom ott továbbot" átgondolnám mert csak azt a szolgáltatót választom amelyik minden szerződésben szereplő pontnak eleget tesz és nem sunyiskodik...bár azt hozzáteszem ezek után nem biztos hogy ennyi játékosa lesz mint eddig de szép lassan alakul az majd...

Amikor letöltötted a FTP-t és regeltél, akkor az általános szerződési feltételekben (amit nem olvastál el) elfogadtad, hogy a pénzedet nem külön számlán fogják kezelni. Ennek ellenére én is sunyi pénzhajhásznak tartom az összeset.

Élő ügyfélszolgálat