Hány online teremben van pókerszámlád?
Nem jó a kérdés feltevés.
Nekem van olyan teremben számlám, ahová gyakorlatilag soha nem kívánok visszatérni, de a számla megvan. A jó kérdés az lett volna: Hány teremben van aktív pókerszámlád?
Nekem van olyan teremben számlám, ahová gyakorlatilag soha nem kívánok visszatérni, de a számla megvan. A jó kérdés az lett volna: Hány teremben van aktív pókerszámlád?
Attól függ, hogy mire irányul a kérdés, arra, hogy mennyi teremben játszunk egyszerre, vagy, hogy mennyi terembe regeltünk már be.
Nekem a kérdés alapján a második jön le. :)
Majd ha ez kiderül, szavazok. :)
Értem.
Szerintem mindkét lehetőség érdekes, biztos lesz majd akkor egy másik szavazás is az első variációra. :)
Ez egyébként felvet egy félig offtopik kérdést: Bankroll menedzsmentnél csak az adott teremben lévő pénzeteket veszitek figyelembe vagy az összeset?
Aktív számlám 3 van (PS, FTP, Titan), elfekvő még 2 (Party, Everest).
NitroHUN
Szerintem az összeset (sőt én még azt is ami MB-n van), mivel ezt egy pókerre elkülönített tőkeként kezelem, tehát az mindegy hány alapba van fektetve.