Póker Fórum Archívum > Főoldali szavazások > Hány online teremben van pókerszámlád?

Pokeradmin
2011. jan. 17. 8:36

Hány online teremben van pókerszámlád?

Tovább a szavazáshoz

Bumbanas
Válasz Pokeradmin kommentjére
2011. jan. 17. 16:39

Nem jó a kérdés feltevés.
Nekem van olyan teremben számlám, ahová gyakorlatilag soha nem kívánok visszatérni, de a számla megvan. A jó kérdés az lett volna: Hány teremben van aktív pókerszámlád?

Laller85
Válasz Bumbanas kommentjére
2011. jan. 17. 16:56

Nekem van olyan teremben számlám, ahová gyakorlatilag soha nem kívánok visszatérni, de a számla megvan. A jó kérdés az lett volna: Hány teremben van aktív pókerszámlád?

+1 :)

P8k3r
Válasz Bumbanas kommentjére
2011. jan. 17. 17:43

Attól függ, hogy mire irányul a kérdés, arra, hogy mennyi teremben játszunk egyszerre, vagy, hogy mennyi terembe regeltünk már be.
Nekem a kérdés alapján a második jön le. :)
Majd ha ez kiderül, szavazok. :)

Laller85
Válasz P8k3r kommentjére
2011. jan. 17. 19:03

Attól függ, hogy mire irányul a kérdés, arra, hogy mennyi teremben játszunk egyszerre, vagy, hogy mennyi terembe regeltünk már be.
Nekem a kérdés alapján a második jön le. :)
Majd ha ez kiderül, szavazok. :)

A kérdés egyértelműen a 2. (mennyi terembe regisztráltál eddig be?)!
Bumbanas sztem úgy gondolta, hogy az lett volna az érdekesebb kérdés ha azt teszik fel: Mennyi teremben van fent jelenleg pénzed?

Legalábbis nekem ez jött le, és emiatt írtam +1 et:)

P8k3r
Válasz Laller85 kommentjére
2011. jan. 17. 19:49

Értem.
Szerintem mindkét lehetőség érdekes, biztos lesz majd akkor egy másik szavazás is az első variációra. :)

NitroHUN
Válasz P8k3r kommentjére
2011. jan. 21. 23:49

Ez egyébként felvet egy félig offtopik kérdést: Bankroll menedzsmentnél csak az adott teremben lévő pénzeteket veszitek figyelembe vagy az összeset?

cincinatus
Válasz NitroHUN kommentjére
2011. jan. 22. 1:13

Aktív számlám 3 van (PS, FTP, Titan), elfekvő még 2 (Party, Everest).

NitroHUN

Szerintem az összeset (sőt én még azt is ami MB-n van), mivel ezt egy pókerre elkülönített tőkeként kezelem, tehát az mindegy hány alapba van fektetve.

Élő ügyfélszolgálat