Hogy tetszik a WSOP közvetítésünk?
érdekelne hogy akinek nem tetszik annak miért nem?... , és ő mit csinálna máshogy?
Szerintem max a live stream-et hiányolhatják, mert az akadémiás közvetítés gyors és hangulatos, szóval kíváló.
Igen, live stream jó lenne. De akár olyan live stream is lehetne, hogy Zolee live közvetítést ad a versenyről, akár live video formátumban, de akár olyan rádiós közvetítés formájában is ahogy régen Szepesi csinálta.:)
Vagy csinálhatna még interjút pl a szurkolókkal, vagy megkérdezhetné az ellenfelekről Bélabát, hogy mikre figyelmeztette pl Luigit a final tablelen:)
Jah meg megnéznék egy Phil Ivey interjút Zolee tollából :) Na jó nem csak Iveyvel, hanem pl a többi magyarral akik kint vannak/lesznek.
Megj.: Nekem alapvetően tetszett, de érdekelt volna a többi ellenfél párharca is, illetve, hogy mikkel mentek tönkre, illetve milyen movejaik voltak még egymás ellen, ami pl nem érintette Luigit.
Szerintem nagyon jó!
Nekem csak egyvalami hiányzik, a gyors frissítések
Nem tudom megoldható lenne-e valami olyan rendszer, hogy akár SMS-ben, akár twitteren Zehynek elküldik az aktuális indulók a partijaikat, miután játszották őket
Ő meg folyamatosan rakná be az üziket a közvetítéshez
Mert így van, hogy 4 órát várunk egy bejegyzésre
Persze ne essék félreértés, ez nem a közvetítők hibája, mert nem csak rajtuk múlik, nekik max respect, látszik, hogy nagyon igyekeznek;)
U.i:Most jutott eszembe, olyasmi nem lehetne, hogy a twitteren Zehy küldd zsetonállásokat a bejegyzések mellé?
Pl.: Bélabácsi: 10,4K, Luigi 3,2K, Pepe: 6,8K
Nem tudom megoldható lenne-e valami olyan rendszer, hogy akár SMS-ben, akár twitteren Zehynek elküldik az aktuális indulók a partijaikat, miután játszották őket
Persze ne essék félreértés, ez nem a közvetítők hibája, mert nem csak rajtuk múlik, nekik max respect, látszik, hogy nagyon igyekeznek;)
U.i:Most jutott eszembe, olyasmi nem lehetne, hogy a twitteren Zehy küldd zsetonállásokat a bejegyzések mellé?
Pl.: Bélabácsi: 10,4K, Luigi 3,2K, Pepe: 6,8K
Szerintem kíváló nagyon köszönjük az áldozatos munkát!
Javaslom a cikkhez tartozó forumtopicot, ahol kb. 2 percenként frissítenek, handeket írnak le! ;)