Ideális esetben egy profi pókerjátékosnál az arány a játék és az elemzés között szerintem...
Új szavazás indult, kíváncsiak vagyunk a véleményetekre. Direkt nem raktuk bele az 50-50-et, valamerre dőljön a mérleg nyelve...
A mentális részt is berakhattuk volna, de az nagyon megbonyolította volna a szavazást, így azt most kihagytuk, de kommentben lehet róla beszélni.
70-30 miért nincs, arra szavaztam volna?:(
Azért ez jóval összetettebb. Szerintem az optimális elemzés/játékidő arány teljesen más játékfajtánként. Ugyanúgy, mint mást jelent a hosszú táv spin és pl MTT esetében. Lehet érdemes lett volna legalább az alap játékfajtákra szétbontani a kérdést.
70-30 miért nincs, arra szavaztam volna?:(
én a 99% játék, és 1% elemzést hiányoltam, mert hülye azért nem vagyok, hogy 100% játékra szavazzak. :D
Azért ez jóval összetettebb. Szerintem az optimális elemzés/játékidő arány teljesen más játékfajtánként. Ugyanúgy, mint mást jelent a hosszú táv spin és pl MTT esetében. Lehet érdemes lett volna legalább az alap játékfajtákra szétbontani a kérdést.
Miert? Mi a kulonbseg MTT/CG/spin/PLO tanulasban ami az idot illeti? (tenyleg erdekel, ezen meg sose gondolkoztam)
Amugy szerintem a kerdes inkabb azert nehez, mert mit ertunk profi alatt?
Egy NL100asnak sokkal tobbet kell aranyaiban tanulnia szerintem, mint pl. egy NL1k regnek. Sokkal "olcsobb" is.
Szerintem muszaj ott is megtalalni az idot a tanulasra, max. az idobeosztas nez ki mashogy - X nap grind, Y nap tanulas. Mig a tobbi jatektipusnal lehet naponta X ora grind Y ora tanulas.
De az nem indok szvsz, hogy tobb idot igenyel az MTT, mert a nagy variancia miatt tobb jatek kell. EV az EV max lassan realizalod, vagy ha ez gond, akkor szimplan nem kell kizarolag nagy mezonyu MTTket grindolni :D
Látom a 80% játék vezet. Én azt gondoltam hogy ennél nagyobb hangsúlyt kell fektetni a tanulásra. Furcsa.