Elődöntő-döntő oké, de hogyan lehet megnézni egy teszemazt Görög-Lengyel meccset? (mindenki illessze be a számára két legérdektelenebb csapatot)
Épp ez az EB lényege, hogy számodra érdektelen csapatokat is megnézel :D. Teszem azt, 4 éve ki szurkolt az oroszoknak? Aztán az elődöntőre már mindenkinek az egyik kedvenc csapata lett.
Minden nap be lehet baszni. Régen szülők, most asszony ellenében tökéletes adu ász a megyek EB/VB-t nézni. Nyár, medence, hordó sör, foci, mi a fasz kell még?
Közös Akadéémiás meccsnézés vmikor?Who's in?
Per Sempre Azzurri
Én abban bízom, hogy több reget érdekelnek a meccsek mint fisht, illetve, hogy utóbbiak jól megszedik magukat sportfogadáson amit az asztalokhoz hoznak a meccsek után :D
Én abban bízom, hogy több reget érdekelnek a meccsek mint fisht, illetve, hogy utóbbiak jól megszedik magukat sportfogadáson amit az asztalokhoz hoznak a meccsek után :D
Sajnos erre szerintem kár alapozni, rengeteg gambler fish imádja a focit. Regeknek pedig fontos a mennyiség is, szóval ők meccsnapokon is fogják tolni a pokert, mert muszáj.
nem kell túlgondolni, nézni kell a meccseket és meccs előtt/után pedig grindelni, amikor mindeki tolja :)
Spanyol-Német döntő lesz és döntetlen lesz a 90 percben.