Póker Fórum Archívum > Főoldali szavazások > Lassan kezdődik az EB, nézni fogod a meccseket?

kidelpiero
Válasz NitroHUN kommentjére
2012. jún. 4. 0:22

Elődöntő-döntő oké, de hogyan lehet megnézni egy teszemazt Görög-Lengyel meccset? (mindenki illessze be a számára két legérdektelenebb csapatot)

Baráti társaság, sör/fröccs/ traubi szóda, egy kocsmában vagy valakinél sokan összegyűlve, aztán még fogadtok is egymás ellen. Jó persze ettől még lesz pár tényleg gyengének ígérkező meccs, de azért az elődöntő- döntőnél több jó meccs lesz.

Csak a csoportmeccsek alatt: Holland-Német, Holland-Portugal, Portugal-Német,Spanyol-Olasz, Francia-Angol és ezek csak a slágermeccsek.... áááh kezdőődjön már :D

FeketeS
2012. jún. 5. 16:31

Épp ez az EB lényege, hogy számodra érdektelen csapatokat is megnézel :D. Teszem azt, 4 éve ki szurkolt az oroszoknak? Aztán az elődöntőre már mindenkinek az egyik kedvenc csapata lett.

matteo85h
2012. jún. 5. 16:40

Minden nap be lehet baszni. Régen szülők, most asszony ellenében tökéletes adu ász a megyek EB/VB-t nézni. Nyár, medence, hordó sör, foci, mi a fasz kell még?

medgypeti
Válasz matteo85h kommentjére
2012. jún. 5. 18:08

Közös Akadéémiás meccsnézés vmikor?Who's in?

As Roma
Válasz medgypeti kommentjére
2012. jún. 5. 20:13

Per Sempre Azzurri

rockett
Válasz As Roma kommentjére
2012. jún. 5. 20:31

Én abban bízom, hogy több reget érdekelnek a meccsek mint fisht, illetve, hogy utóbbiak jól megszedik magukat sportfogadáson amit az asztalokhoz hoznak a meccsek után :D

Galambos Tarzan
Válasz rockett kommentjére
2012. jún. 5. 20:54

Én abban bízom, hogy több reget érdekelnek a meccsek mint fisht, illetve, hogy utóbbiak jól megszedik magukat sportfogadáson amit az asztalokhoz hoznak a meccsek után :D

Sajnos erre szerintem kár alapozni, rengeteg gambler fish imádja a focit. Regeknek pedig fontos a mennyiség is, szóval ők meccsnapokon is fogják tolni a pokert, mert muszáj.

rockett
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. jún. 5. 21:41

Sajnos erre szerintem kár alapozni, rengeteg gambler fish imádja a focit. Regeknek pedig fontos a mennyiség is, szóval ők meccsnapokon is fogják tolni a pokert, mert muszáj.

álmodozni csak szabad :)

bnas
Válasz Pokeradmin kommentjére
2012. jún. 5. 22:20

nem kell túlgondolni, nézni kell a meccseket és meccs előtt/után pedig grindelni, amikor mindeki tolja :)

redoubtable
Válasz Pokeradmin kommentjére
2012. jún. 5. 23:59

Spanyol-Német döntő lesz és döntetlen lesz a 90 percben.

Élő ügyfélszolgálat