Póker Fórum Archívum > Főoldali szavazások > Lesz idén magyar karköt? a WSOP során?

Pokeradmin
2011. jún. 5. 7:47
Heyman
Válasz Pokeradmin kommentjére
2011. jún. 7. 18:42

csak átfordult negatívba(realistába?) a szavazás

reirreT
Válasz Heyman kommentjére
2011. jún. 7. 19:36

csak átfordult negatívba(realistába?) a szavazás

Nem tudom mit nézel, 329-ből csak 145 szavazott a nem-re...

Heyman
Válasz reirreT kommentjére
2011. jún. 7. 19:42

Nem tudom mit nézel, 329-ből csak 145 szavazott a nem-re...

ha jobban megnézed, az az igen-ek szavazata :)
158 a nemeké ;)

reirreT
2011. jún. 7. 19:57

Gyorsan akartam és elírtam, de akkor sincsen igazad, 158 nem van és 175 igen.

Heyman
Válasz reirreT kommentjére
2011. jún. 7. 19:58

Gyorsan akartam és elírtam, de akkor sincsen igazad, 158 nem van és 175 igen.

nem ér összeadni :D

Holdenper
2011. jún. 7. 20:52

Hát ha így megy, mint az elején, akkor előbb utóbb 1-2 deep runból lesz 1-2 FT, és remélhetőleg 1-2 FT-ből 1-2 karkötő is:D nagyon belehúztak már az elején a magyarok! Birs320, noirduck, Luigi, Iteo, BiriBalázs mind egész jól vették az első 1-2 napot, párszor nagyon jó zsetonokkal...csak a végátékban belenéztek eddig pár coolerbe, vagy bad beatbe, aztán out:( remélem aki jelenleg versenyben van, vagy indul jobb runt fog kapni a végére is:) GL

ui.: Van már nlhe, plhe, 2-7TD karkötőnk...én már egy plo wint szeretnék látni:P de lehetne valamilyen stud is (bár nem tudom azon mennyire indulnak).

NitroHUN
Válasz Holdenper kommentjére
2011. jún. 9. 12:29

Azért a reális gondolkodásmód az, hogy az elmúlt két évben nagyon mentek a flipek a magyaroknak a döntő asztalokon. Az, hogy 5 magyar FT-ből eddig 3 győzelem született, az eléggé irreális arány :) (mert ha jól tudom Pepének van egy FT-je és Ricsinek a második helye amiből nem lett karkötő)

Szerintem lesz 2-3 FT-nk, de sajnos ezúttal nem velünk lesz az RNG...

Heyman
Válasz NitroHUN kommentjére
2011. jún. 14. 9:24

reirreT számításai szerint is már csak egyenlőség van, nemsokára abszolút negatív lesz a szavazás :D

Élő ügyfélszolgálat