Ma már nincs olyan pókerterem / hálózat, ahol a botok elterjedése ne jelentene komoly problémát.
Új szavazás indult, a kérdésünk:
Ma már nincs olyan pókerterem / hálózat, ahol a botok elterjedése ne jelentene komoly problémát. - Mennyire értesz ezzel egyet?
Szavazni a főoldalon a blog kommentek doboz alatt lehet, hozzászólni a témához pedig itt a fórumban.
Nagyon fölkapott lett ez a téma mostanság, de a lényegről senki sem ír. Hogyan lehet hozzájutni egy jó, minőségi botinashoz? Mennyibe kerül, ki az illetékes, akinek szólni kell, hogy adjon egyet? Mámorító érzés lenne, hogy amíg naponta széntőre szaladok a söntésekben, ő csak termelné nekem a pénzt a sörrevalóhoz.
Nagyon fölkapott lett ez a téma mostanság, de a lényegről senki sem ír. Hogyan lehet hozzájutni egy jó, minőségi botinashoz? Mennyibe kerül, ki az illetékes, akinek szólni kell, hogy adjon egyet? Mámorító érzés lenne, hogy amíg naponta széntőre szaladok a söntésekben, ő csak termelné nekem a pénzt a sörrevalóhoz.
vicc, h szinte mindenki tudja kik a botok adott játékokban a termek mégsem .. :-( ez kb olyan fontos, mint a pénzed biztonsága , mégis alig van terem ami igazán komolyan veszi ezt
vicc, h szinte mindenki tudja kik a botok adott játékokban a termek mégsem .. :-( ez kb olyan fontos, mint a pénzed biztonsága , mégis alig van terem ami igazán komolyan veszi ezt
robotot írni kell, nem hiszem hogy bárki odaadná
Szerintem a jövőt nem a botok jelentik az online pókerben. A legnagyobbat azok a fejlesztők fogják kaszálni, akik először hozzák majd létre az első teljesen élethű és teljes értékkel használható, mesterséges intelligenciával rendelkező és pókerezni is tudó, élethű sz.xbabát.
Még a főzni tudást tenném hozzá, mint fontos skillt! :)
PokerStars.