Póker Fórum Archívum > Főoldali szavazások > Meddig fog tartani az új pókerboom?

van Gerwen
Válasz szroli kommentjére
2020. ápr. 16. 14:40

Még egy darabig lesz forgalom minden online teremben.

Mire alapozod ezt a magabiztos kijelentést? Fejtsd ki bővebben, hadd tanuljunk.

Norris80
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. ápr. 16. 23:19

Egyébként lehet, hogy csak addig tart amíg a karantén; viszont azt mondják ősszel újabb járvány érkezik. Vagyis ott is lesz egy pár hónap fellendülés. Nyilván amíg nem lesz vakcina, addig kicsit felpöröghet mindig egy pár hónapra.

A másik dolog ami számunkra kedvező lehet, hogy talán a most kialakulóban lévő válság és valószínűsíthető távmunka és home office divat talán szintén becsalogat majd egy pár embert az online termekbe. Én legalábbis ezt várom. :)

Ha belegondolunk, a kinti ijesztő világhoz képest itt béke és nyugalom honol, vírusmentes környezetben. Maximum a pénzedet vesztheted el, de az életed és az egészséged megmarad.

Vagy már túltolom? :D

A viccet félretéve, nekem pl. tök jól jött és megnyugtató, hogy ha élőben nem tudok játszani esetleg
hónapokig a kialakult helyzet miatt, akkor online is tudom pótolni a kieső bevételt.

tacskokutya
Válasz Norris80 kommentjére
2020. ápr. 17. 6:59

Remélem, még eltart egy darabig.
Most nem csak én vagyok az egyetlen az asztalnál, aki szeretne flopot nézni, hanem 3-an négyen vagyunk minden partiban.
A sok feszület meg hiába várja a nagy párt, valakinek úgy is 2 párja lesz. Kb már csak ezért megéri most játszani.

Tony9
Válasz banoster kommentjére
2020. ápr. 17. 15:44

Így néz ki a party most. Ez kizárólag cg.

Lehet megnőtt a forgalom, viszont ezek az új játékosok szinte csak regek a leaderboardok miatt. Ma például 4 fisht számoltam össze 13 asztalon. Tök jó, hogy vannak fain promók, de ez auto azt is eredményezte, hogy totál regwar lett az egész. A rengeteg botról ne is beszéljünk.

Norris80
2020. ápr. 17. 20:46

Tényleg sok reg van. Többek között én is most csatlakoztam, gondoltam kipróbálom ebben a hónapban.

Viszont ha odapakolod magad rendesen, 7-800 dollárt ki lehet szedni csak rakebackből - raceből - chaseből NL25-50-en... Ez azért elég komoly.

Ami meg a mezőny erősségét illeti, inkább onnan nézem hogy kénytelen vagy a játékfejlesztésre is időt szakítani, hogy legalább a gyenge regulárokat is legyűrhesd a mezőnyből, vagyis motivációt kell hogy nyújtson hogy fejleszd magad! Ez azért a hasznodra fog válni még ha nem is maradsz a teremben.

Czupe
2020. ápr. 17. 23:47

Tényleg sok reg van. Többek között én is most csatlakoztam, gondoltam kipróbálom ebben a hónapban.

Viszont ha odapakolod magad rendesen, 7-800 dollárt ki lehet szedni csak rakebackből - raceből - chaseből NL25-50-en... Ez azért elég komoly.

Ami meg a mezőny erősségét illeti, inkább onnan nézem hogy kénytelen vagy a játékfejlesztésre is időt szakítani, hogy legalább a gyenge regulárokat is legyűrhesd a mezőnyből, vagyis motivációt kell hogy nyújtson hogy fejleszd magad! Ez azért a hasznodra fog válni még ha nem is maradsz a teremben.

Sziasztok,

Nagyon furcsa hogy valaki azt irja legjobb mezony, aranykor idezi, masok meg hogy tiszta reg fest :D most nem tudom hogy csak nem akartok reklamot a pokernek vagy tenyleg igy van. Esetleg le lehetne irni a termeket hogy melyik jo es melyik kevesbe meg limit, mezony? Ipoker, stars? ilyesmi, jok?

allinkamikaze
2020. ápr. 18. 9:41

Viszont ha odapakolod magad rendesen, 7-800 dollárt ki lehet szedni csak rakebackből - raceből - chaseből NL25-50-en... Ez azért elég komoly..

ezt heti rakeback vagy havi szinten érted?

Norris80
2020. ápr. 18. 19:45

Természetesen havi szinten.

Admin
2020. ápr. 27. 18:16

A szavazást lezártuk, a következő eredmények születtek, a "meddig tart az új pókerboom" kérdésre:

0-1 hónap: 5%
1-3 hónap: 45%
6-12 hónap: 27%
3-6 hónap: 22%
Mindörökké: 2%

Az új szavazásunk immáron aktív a főoldal alján tudtok szavazni, illetve a fórumba várjuk a részletes véleményeteket!

Élő ügyfélszolgálat