Póker Fórum Archívum > Főoldali szavazások > Mekkora éves pókerbevétellel lennétek elégedettek havi 70 órás játékátlaggal számolva?

vadallat
Válasz geri190 kommentjére
2013. márc. 1. 2:09

vajon mit mondana erre a témára Esfandiari, és Sam Trickett? :)) :))

Holdenper
Válasz kry kommentjére
2013. márc. 1. 3:33

70 óra játék nálam egy hét $*K az elvárás...
ha egész hónapban csak ennyit játszanék értelemszerűen $*K-val lennék elégedett.
= 1 év **K minimum aztán vagy összejön, vagy nem. :D
a kánaán pedig itt kezdődik $***K+ :))

Ha x = 4*K^6-on, és $ = z-t/pí, akkor hány éves a kapitány?

vikike81
Válasz GoodGame kommentjére
2013. márc. 1. 8:52

A havi 70 óra azért lett beleírva, hogy nagyrészt a csak pókerrel foglalkozók szavazzanak.

Érdekes, nekem a 70 óráról pont az jött le, hogy suli / munka melletti póker a kérdés, és nem főfoglalkozás... napi 1.5 óra, hétvégén kicsit több...

straubbazsi
Válasz GoodGame kommentjére
2013. márc. 1. 14:26

A kérdés fiktív, ha hivatásszerűen tolnád, vagy erre törekszel, akkor összességében mivel lennél elégedett? Miért kellene limitekre bontani?

Azért kíváncsi lennék arra a majdnem 20 százalékra, akinek a havi 390-950k kevés lenne 70 óráért :).

jak1
Válasz Pokeradmin kommentjére
2013. márc. 3. 11:01

Az az örömhírem van azoknak a játékosoknak, akik a 0-5000 szintet választották, hogy SIKERÜLT!!! :)

pszibu
Válasz jak1 kommentjére
2013. márc. 3. 11:05

Az az örömhírem van azoknak a játékosoknak, akik a 0-5000 szintet választották, hogy SIKERÜLT!!! :)

sajna majd csak akkor, ha már VISSZANYERTEM! :D

jak1
Válasz straubbazsi kommentjére
2013. márc. 3. 15:35

A kérdés fiktív, ha hivatásszerűen tolnád, vagy erre törekszel, akkor összességében mivel lennél elégedett? Miért kellene limitekre bontani?

Azért kíváncsi lennék arra a majdnem 20 százalékra, akinek a havi 390-950k kevés lenne 70 óráért :).

A szerkesztő "game B" kategóriába tette értelmezési szempontból a szavazást. Azt kérdezi, hogy mekkora ÉVES bevétellel lennénk elégedettek, miközben HAVI munkaórát ad meg!!! Vagy szándékosan szopatja a népet, vagy tudatában van annak, hogy a válaszadók legnagyobb része benézi.

titcar
Válasz jak1 kommentjére
2013. márc. 3. 16:06

A szerkesztő "game B" kategóriába tette értelmezési szempontból a szavazást. Azt kérdezi, hogy mekkora ÉVES bevétellel lennénk elégedettek, miközben HAVI munkaórát ad meg!!! Vagy szándékosan szopatja a népet, vagy tudatában van annak, hogy a válaszadók legnagyobb része benézi.

szerintem elég std hogy a munkaórát havi szinten nézzük a bevételt meg éves szinten :)

jak1
Válasz Pokeradmin kommentjére
2013. márc. 3. 16:23

...mint amikor a köznyelv kérdezi, hogy "mennyit keresel?". std, hogy éves szinten kérdezik, ugye?! Egyébként nem vita téma, nekem teljesen mindegy ki-hogyan értelmezi, csak a sejtéseimnek adtam szót.

titcar
Válasz jak1 kommentjére
2013. márc. 3. 16:35

...mint amikor a köznyelv kérdezi, hogy "mennyit keresel?". std, hogy éves szinten kérdezik, ugye?! Egyébként nem vita téma, nekem teljesen mindegy ki-hogyan értelmezi, csak a sejtéseimnek adtam szót.

azért szerintem a válaszlehetőségek alapján is gyanúsnak kéne lennie :)

Élő ügyfélszolgálat