Melyik terem/hálózat játékosállománya a leggyengébb az alábbiak közül?
Könyörgöm, az ne szavazzon, aki nem játszott még mindenhol...
Ugyanezt akartam mondani, egy ilyen szavazást csak az tud helyesen megválaszolni, aki majd mindegyik teremben játszott már.
Ja, és az mekkora vicc már, hogy az Ongame toronymagasan vezet, az Enet meg sehol sincsen? :D
Nem hiszem, hogy túl sokan lennének olyanok, akik mindenhol játszottak már...
Sztem mindenkinek az a leggyengebb terem, ahol eppen most jatszik, ergo az akademiasok nagy resze ongames
Mekkora logika:D
Szerintem a legtöbb fish a pokerstarson fordul meg egy nap. ;)
A PokerStars meg élvezhetetlen.. Nap mint nap 10-20bad beatet látok ott... Szerintem a szerencsefaktor ott sokkal nagyobb mint máshol.. pl Unibet.. Na mindegy a PS egy kalap szar és kész :D
Ez engem is érdekelne, hogy a PS után hol, mert azon gondolkozom, hogy PS-t ott hagyom a p...ába!!
Sztem a többi oldalon nincs annyi játékos, mint amennyi idióta a Starson!!
Lehet a PS-en van a legtöbb - IQ bajnok, de ezeket pedig idegrendszerrel nem egyszerű bírni :-)
Ez engem is érdekelne, hogy a PS után hol, mert azon gondolkozom, hogy PS-t ott hagyom a p...ába!!
Sztem a többi oldalon nincs annyi játékos, mint amennyi idióta a Starson!!
Lehet a PS-en van a legtöbb - IQ bajnok, de ezeket pedig idegrendszerrel nem egyszerű bírni :-)
Mondd már meg őszintén, Te ki a franctól fogsz hosszútávon nyerni, az idiótától, vagy a nem idiótától?...