Póker Fórum Archívum > Főoldali szavazások > Mennyi pókert nézel a magyar tv csatornákon?

Pokeradmin
2010. júl. 2. 10:41

Mennyi pókert nézel a magyar tv csatornákon?

Tovább a szavazáshoz

crazy3317
Válasz Pokeradmin kommentjére
2010. júl. 4. 15:18

a kérdésből nem derül ki, hogy mennyi időre vonatkozik. (hetente, havonta...)
amúgy én néha-néha elcsípek egy-egy részt, mikor kapcsolgatok, de nem nagyon köt le. vagy azért mert valami külföldi cucc, és már láttam (pad, ept stb) vagy pedig valami színvonaltalan magyar szar, ahol Bódi Guszti a legjobb játékos az asztalnál.

SötétEgér
Válasz crazy3317 kommentjére
2010. júl. 4. 17:51

én pl szinte soha nem nézek, inkább beteszek 1 oktatódvd-t, vagy egy akadémiás videót, sokkal jobban szórakoztat

Néha még az éjjeli ftp-s hs asztalokat is bambulom

Kizárólag akkor nézek tv-n, ha anyum, vagy apum kér, hogy elemezzem azt(fordítsam le hétköznapi nyelvre a szkvízt pl)

Macko1
Válasz SötétEgér kommentjére
2010. júl. 4. 19:33

csak ha a "Kordabalázs" közvetítíti :))

spiderbond
Válasz Macko1 kommentjére
2010. júl. 4. 22:05

semennyit

Sziki
Válasz spiderbond kommentjére
2010. júl. 6. 17:56

Nálam ez ugy megy, hogy ha felkelek és nincs sulim Hétfőtől Péntekig 9:30 kor a Sportklub-on nézem a PAD-ot vagy ha az megy akkor az Aussie Millions-t, de már abszolut hidegen hagy bármiféle ilyen cucc inkább csak neten nézek videókat, ha valami érdekes verseny van...pokercelebeket már kezdem megunni amugy...

DrBala
Válasz Sziki kommentjére
2010. júl. 8. 14:23

Még régebben (3-4 éve) rendszeresen néztem. De már totál nem köt le a tv-ben.

KillBill100
Válasz DrBala kommentjére
2010. júl. 18. 8:31

Még régebben (3-4 éve) rendszeresen néztem. De már totál nem köt le a tv-ben.

+1 detto!
de persze akkor is szerettem meg,amjd lett netem.
pedig elötte imadtam nézni

RikkAce
Válasz KillBill100 kommentjére
2010. júl. 18. 9:18

Érdekes,hogy mekkora a különbség,a tv-ben a kommentátorokkal teljesen máshogy jön le egy PAD vagy egy NCB HU Championship mint az eredeti hangal lehúzott videók.Ha esetleg érdekel valakit full sávszélességen annak tudok segíteni.

Evolution
Válasz RikkAce kommentjére
2010. júl. 18. 12:03

Semennyit, mert a kommentátoroktól (kivéve Korda Gyuri bácsit, ő király) kiver a víz. Döbbenetes, hogy mennyire nem értenek hozzá... :S

Élő ügyfélszolgálat