Mennyi pókert nézel a magyar tv csatornákon?
a kérdésből nem derül ki, hogy mennyi időre vonatkozik. (hetente, havonta...)
amúgy én néha-néha elcsípek egy-egy részt, mikor kapcsolgatok, de nem nagyon köt le. vagy azért mert valami külföldi cucc, és már láttam (pad, ept stb) vagy pedig valami színvonaltalan magyar szar, ahol Bódi Guszti a legjobb játékos az asztalnál.
én pl szinte soha nem nézek, inkább beteszek 1 oktatódvd-t, vagy egy akadémiás videót, sokkal jobban szórakoztat
Néha még az éjjeli ftp-s hs asztalokat is bambulom
Kizárólag akkor nézek tv-n, ha anyum, vagy apum kér, hogy elemezzem azt(fordítsam le hétköznapi nyelvre a szkvízt pl)
csak ha a "Kordabalázs" közvetítíti :))
semennyit
Nálam ez ugy megy, hogy ha felkelek és nincs sulim Hétfőtől Péntekig 9:30 kor a Sportklub-on nézem a PAD-ot vagy ha az megy akkor az Aussie Millions-t, de már abszolut hidegen hagy bármiféle ilyen cucc inkább csak neten nézek videókat, ha valami érdekes verseny van...pokercelebeket már kezdem megunni amugy...
Még régebben (3-4 éve) rendszeresen néztem. De már totál nem köt le a tv-ben.
Még régebben (3-4 éve) rendszeresen néztem. De már totál nem köt le a tv-ben.
Érdekes,hogy mekkora a különbség,a tv-ben a kommentátorokkal teljesen máshogy jön le egy PAD vagy egy NCB HU Championship mint az eredeti hangal lehúzott videók.Ha esetleg érdekel valakit full sávszélességen annak tudok segíteni.
Semennyit, mert a kommentátoroktól (kivéve Korda Gyuri bácsit, ő király) kiver a víz. Döbbenetes, hogy mennyire nem értenek hozzá... :S