Milyen nemzetiségű játékosokat látsz szívesen az asztalodnál?
gyanús volt az amerikai fölény :D
2015-ben mttken belga és svájci játéksokat látok szívesen az asztalomnál.
Én a francia, olasz játékosokat is szerettem. Most meg, nem tudom ez alapján. Talán brit, holland... Bár hazánk fiai közt is sok a tippszmikszes manapság.
brazil hun van?
brazil hun van?
Itt eleg szegenyes volt a kinalat...Amerikaiak ellen sose volt szerencsem jatszani.
A britre (vagy angolra?) szavaztam mert a 888-on nappal altalaban ok a fishek, de meg jobban szeretem a kanadai lazacokat meg az uj zelandi es ausztral halkulonlegessegeket... csak az ido eltolodast kell figyelmebevenni... plusz olyankor sokkal kevesebb a kelet-europai reg aki csak zavarna a horgaszelmenyt..
Canada,Usa,Új-Zéland:)
Ausztrál, új- zélandi, holland, kanadai.
Görögökkel, svájciakkal sincsen gond.
Írek, kínaiak közül is ki lehet fogni egy- egy húsosabbat.
Futottak még: angolok, brazilok.
A prérin vagy a pampákon születetteket szívesen látom. Aki vaterlandként mondja szülőföldjét, netán a ködöüs albionban látta meg a napvilágot, azokkal szívesen játszom.
Még a föld tüdejéről származókkal is szívesen játszom.
Viszont akinek édesanyja háromszoros aranykalászos kombájnos, az Új Barázdát Szánt az Eke nevű szovhozban, és a tajgán, sztyeppén hozta napvilágra gyermekét, nos azokat nagyon nem szívesen látom az asztaloknál.
A prérin vagy a pampákon születetteket szívesen látom. Aki vaterlandként mondja szülőföldjét, netán a ködöüs albionban látta meg a napvilágot, azokkal szívesen játszom.
Még a föld tüdejéről származókkal is szívesen játszom.
Viszont akinek édesanyja háromszoros aranykalászos kombájnos, az Új Barázdát Szánt az Eke nevű szovhozban, és a tajgán, sztyeppén hozta napvilágra gyermekét, nos azokat nagyon nem szívesen látom az asztaloknál.