Játszottál már online pókert ittasan?
Új szavazásunk immár aktív. Kérdésünk:
Játszottál már online pókert ittasan?
Szavazni a főoldal alján a blog bejegyzések legújabb kommentjei doboz alatt lehet.
Vajon mennyire jó ötlet 1-2 sörrel a szervezetben online pókerezni? Nyugtató hatása miatt akár jobb eredményt is el lehet érni? Vagy pont fordítva, inkább rossz döntéshozatalt eredményez?
Valószínű ,hogy van Gerwen kolléga még nem tolta józanul.
Persze, főleg élő pokert játszik úgy kb mindenki pl Probirs mellett mindig ott a pohár bor. Amúgy ez sok dologtól függ hogy mennyire van negatív vagy pozitív hatással a játékra, szerintem a fokozott koncentrációs játékoknál pl cash vagy HUsng, esetleg spin, ott negatív hatással lehet a pia, míg MTT-n ahol a nyugalom és a türelem nagyon sokat ér ott +ev lehet 1-2 sör. Élőben előbb lehet unalmas az MTT, így előbb el lehet veszteni a türelmet ha mindig 82offokat kapsz, míg ha közben iszogatsz, zenét hallgatsz, lefoglalod magad, akkor gyorsabban telik az idő és ráérsz akkor figyelni ha jön valami nehéz szitu, a könnyű szitukat meg nem játszod túl. Szóval igen, szerintem lehet pozitív és negatív hatása is, de persze nem a full részegségről beszélek, hanem 1-2 pohár vagy korsós állapotról.
Egyszer sikerült (kb. 6 stampedli pálesz), eredményes lecke volt rá, hogy soha többé.
En egyszer ugy toltam, hogy total blackout volt, masnap csak annyira emlekeztem, hogy leultem a gephez zenet hallgatni, s talan jatszottam. masnap a pt4-t kellett csekkolnom hogy egyaltalan nyertem vagy vesztettem-e.
Tavaly plo hu sikerult nyernem buli utan kb 10 bi-t. Reggel 6kor leültem a gép elé es tartottam 1-2 órás sessiont, majd le feküdtem aludni. Végtelen nyugalommal játszottam pedig agyon makoltak. Plo játékosoknak tanácsolni tudom az italt :D
Egyik régi haverom üveg vodkával csapatta az MTsng-ket 20+ asztalon. Akkor még az is belefért.
Nem emlékszek, mikor játszottam józanul. De ezt látni az eredményeken. :)
Ki lehet ezt szerintetek pia nélkül bírni? :D :D :D