Póker Fórum Archívum > Főoldali szavazások > Szavazás - Magas szintű matematikai skillek megléte nélkül a mai online pókerben lehe

Pokeradmin
2019. okt. 11. 10:21

Magas szintű matematikai skillek megléte nélkül a mai online pókerben lehetetlen nyerni. Egyetértesz?

Tovább a szavazáshoz

Admin
Válasz Pokeradmin kommentjére
2019. okt. 11. 10:27

Új szavazásunk immár aktív.

Vajon mennyire fontos skill a matematika az online pókerben? És ha nem fontos, akkor mi az, ami viszont igazán számít?

Szavazni a főoldal alján a blog bejegyzések legújabb kommentjei doboz alatt lehet.

Lefty Gekko
2019. okt. 11. 12:46

Matematikai skill kevésbé szvsz, mert alap valszámon kívül nem sok matek van benne.... hanem IQ kérdése inkább

regie
2019. okt. 11. 14:39

Sztem semmi nem kell hozza csak biztos anyagi háttér es *****nyagy nyugalom a környezetben es az életben

van Gerwen
Válasz regie kommentjére
2019. okt. 11. 18:25

Én határozottan egyetértek, igencsak fontos, hogy pontosan ki tudjuk számolni, mekkora a véralkoholszintünk az optimális döntés meghozatala érdekében. Laposnak fél liter pálinka kell, hogy elérje a megfelelő üzemi tőfokot, nekem elég 10 korsó sör is, hogy "flow-élménybe" kerüljek és ízekre szedjem az NL2-t.

WINAMAXDONK
2019. okt. 11. 19:07

Már nem a nanostaes spin mezőnyt domináIod ? FeIvitte az isten a doIgod te"mocso"

szroli
2019. okt. 11. 19:10

regie
Az oltári nagy szerencsét elfelejtetted oda irni.

illese
2019. okt. 11. 21:24

Matematikai skill kevésbé szvsz, mert alap valszámon kívül nem sok matek van benne.... hanem IQ kérdése inkább

Azt hiszem az a baj, hogy a magas szintű matematika képesség egy elég relatív fogalom. Néhány embernek azt jelenti hogy készség szinten kezelem pl. az elliptikus függvények. Másoknak hogy a szorzótáblánál bonyolultabb dolgokat is láttam már. Na ebben a második értelemben persze. De amúgy a használt fogalmak mérföldekre vannak a magas matematikától. Azt onnan lehet megismerni hogy nem csak a levezetést de a tételt sem tudod elolvasni

Admin
2019. okt. 18. 12:08

Ezt a szavazást lezártuk. Kérdünk az alábbi volt:

Magas szintű matematikai skillek megléte nélkül a mai online pókerben lehetetlen nyerni. Egyetértesz?

[*]5% - A kijelentéssel kifejezetten egyetértek
    [*]21%- A kijelentéssel inkább egyetértek, mint nem
    [*]47% - A kijelentéssel inkább nem értek egyet, mint igen
    [*]28% - A kijelentéssel kifejezetten nem értek egyet

A játékosok nagy része inkább a nemet válaszolta erre a kérdésre, vagyis nem a matematikai képességeket tartja elsődlegesnek ahhoz, hogy valaki sikeres legyen.

Az új szavazásunk már aktív: Játszottál már online pókert ittasan?

Szavazni a főoldal alján a "Blog bejegyzések legújabb kommentjei" szekció alatt lehet.

Élő ügyfélszolgálat