Magas szintű matematikai skillek megléte nélkül a mai online pókerben lehetetlen nyerni. Egyetértesz?
Új szavazásunk immár aktív.
Vajon mennyire fontos skill a matematika az online pókerben? És ha nem fontos, akkor mi az, ami viszont igazán számít?
Szavazni a főoldal alján a blog bejegyzések legújabb kommentjei doboz alatt lehet.
Matematikai skill kevésbé szvsz, mert alap valszámon kívül nem sok matek van benne.... hanem IQ kérdése inkább
Sztem semmi nem kell hozza csak biztos anyagi háttér es *****nyagy nyugalom a környezetben es az életben
Én határozottan egyetértek, igencsak fontos, hogy pontosan ki tudjuk számolni, mekkora a véralkoholszintünk az optimális döntés meghozatala érdekében. Laposnak fél liter pálinka kell, hogy elérje a megfelelő üzemi tőfokot, nekem elég 10 korsó sör is, hogy "flow-élménybe" kerüljek és ízekre szedjem az NL2-t.
Már nem a nanostaes spin mezőnyt domináIod ? FeIvitte az isten a doIgod te"mocso"
regie
Az oltári nagy szerencsét elfelejtetted oda irni.
Matematikai skill kevésbé szvsz, mert alap valszámon kívül nem sok matek van benne.... hanem IQ kérdése inkább
Ezt a szavazást lezártuk. Kérdünk az alábbi volt:
Magas szintű matematikai skillek megléte nélkül a mai online pókerben lehetetlen nyerni. Egyetértesz?